‘SIROVINO NEKULTURNA, DŽABE TI PARE’ Bruno Petković vulgarnim potezom razbjesnio društvene mreže: ‘Baš si jadan’

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Nogometni reprezentativac i igrač Dinama Bruno Petković u subotu je po prvi puta postao otac. Sa partnericom Ivom Šarić dobio je sina kojeg su nazvali Adrijan.

Petković je po prinovu i Ivu u jednu privatnu zagrebačku polikliniku došao Mercedesom, no čini se da mu je strašno zasmetalo što ga je tamo na parkiralištu dočekao fotoreporter Marin Tironi.

Naime, nakon što je iznio sina iz rodilišta na parkiralištu fotoreporteru Pixsella 25-godišnji nogometaš je pokazao srednji prst. Nakon ispada Petković je ušao u automobil i otišao kući.

No, kada je fotka dospjela na društvene mreže, mnogi su osudili Petkovićev potez.

“Sirovina, ona se puno usrećila s njim”

“Možeš biti bogat, ali kulture nemaš ni 1 posto”

“Bruno, misliš li sad da si neka faca? Baš si jadan”

“Umišljenik obični”

“Seljačina nekulturna i nisko inteligentna kao i većina njegovih kolega. Ništa čudno. Prosto raširenu rečenicu ne zna sastaviti”

No, dio komentatora stao je u obranu mladog nogometaša, jer se, kako kažu, nije poštivala njegova privatnost.

Podsjetimo, par živi u Zagrebu, a prošle godine Bruno je svoju odabranicu odveo u rodni Metković kako bi upoznala njegove roditelje koji s nestrpljenjem čekaju da svog unuka prime u ruke. Iako su nogometaša povezivali s tenisačicom Donnom Vekić (23) nakon što su viđeni zajedno na Adventu u prosincu 2019. godine, niti jedan od njih to nije komentirao.

Ivi i Bruni ovo je prvo zajedničko dijete, a Šarić iz devetogodišnjeg braka s Lekom ima sinove Carlosa i Leona pa joj je maleni Adrian treći sin.

Komentari