‘SIN ME JE POMLADIO’ Frano Lasić (66) presretan zbog prinove s 30 godina mlađom suprugom

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naš poznati glumac Frano Lasić (66) krajem studenog s mlađahnom suprugom Milenom dobio je sina Nikolasa. Lasić je godinama bio na glasu kao veliki šarmer i miljenik žena, a markantnošću je osvajao brojne ljepotice. S 36-godišnjom Milenom u braku je od 2015. godine, a otkrio je kako je sretniji nego ikada.

“Presretan sam zbog toga. Imam predivnu suprugu Milenu koju obožavam, volim, koja je predivna osoba i to je jednostavno nekako bio logičan slijed naše veze. Mi smo osam godina u vezi i tako smo htjeli. Kao da sam ponovo rođen. Sretan sam i daje mi snagu. Strašno me veseli situacija sa malom bebom koju gledaš kako raste svaki dan, kako vam se smije, to je predivno”, rekao je Lasić za Blic dodavši da ga je sin pomladio.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Frano Lasić (@frano.lasic)

 Osim ljubavi, glumca je u susjednu Srbiju dovelo snimanje kultne serije “Dinastija”. Lasića ćemo gledati u ulozi odvjetnika Andrewa Lairda, a serija će se prikazivati ove jeseni na srpskoj televiziji. U intervjuu, naš glumac je otkrio kako je teško živjeti u ovom poslu kao slobodnjak. Ističe i da se u Srbiji od glume može pristojno živjeti, dok u Hrvatskoj ne.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Frano Lasić (@frano.lasic)

 “Ali, što znači pristojno živjeti? Možete recimo pristojno živjeti u Srbiji, ali ne i u Hrvatskoj, jer su cijene namirnica skuplje tamo nego ovdje. Uvijek je divno kada čovjek ima posao, kada može nešto raditi, a onda se prebacuje iz jednog džepa u drugi, pa se nekako snalazite”, rekao je Lasić.

Iako intenzivno radi na snimanju serije, uspješno usklađuje posao i privatan život.

“Može se uspjeti. Dogovaramo se sve. Tu nema izbora. Ovdje nemam glavnu ulogu pa se može sve stići. Nije problem. Problem bi bio da imam glavnu ulogu. To bi značilo da sam svaki dan na snimanju od jutra do večeri”, zaključuje Lasić.

Komentari