ŠIME VRSALJKO POKAZAO NJEŽNU STRANU: Pozirao u društvu trogodišnjeg sina

Foto: Instagram

Hrvatski nogometni reprezentativac, 29-godišnji Šime Vrsaljko, otkako je postao otac malenog Brune uživa u očinstvu, ali rijetko otkriva privatne obiteljske trenutke s fanovima.

Ovog puta napravio je iznimku, pa je podijelio fotografiju s trogodišnjim sinom na Instagramu, nakon što je nedavno pobrisao sve zajedničke fotografije sa suprugom Mateom.

Na fotografiji otac i sin uživaju u restoranu, dok nogometaš svoje lice sakriva rukom i kapom, te svu pažnju posvećuje svom dječaku.

Na Instagram storyju Vrsaljko je podijelio i fotografije na kojima pozira s kožnim kačketom na glavi koji mu odlično pristaje. Ovaj nogometaš godinama nosi titulu jednog od “najzgodnijih”, a ovakvim seksipilnim izdanjem gotovo uvijek opravda epitete.

Prije nego se proslavio svojom nogometnom karijerom i šarmom, ovaj nogometaš bio je tek talentirani mladić u kojeg nisu svi vjerovali, a najveća podrška bila je upravo njegova supruga Matea i najbliža obitelj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2)

Samozatajna Matea i Vrsaljko zajedno su još od srednjoškolske klupe. Par je izrekao sudbonosno “da” u lipnju 2017. godine, a samo jednu godinu kasnije na dobili su prvijenca Brunu koji se rodio u privatnoj Poliklinici u Zagrebu.

Budući da je Vrsaljko odmah nakon rođenja sina morao ići na pripreme za Svjetsko prvenstvo, propustio je prve trenutke s dječakom, pa danas koristi svaki slobodan trenutak u ulozi oca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2)

 


Komentari