SIGURNO JU JE ŠKICNUO I PRINC CHARLES: Supruga Ivice Kostelića ostavila uzvanike bez daha (FOTO)

Photo: Igor Kralj/POOL/PIXSELL

Iako je i Janica zračila određenim seksipilom, cijelu manifestaciju zasjenila je Ivičina supruga Ellin Arnarsdottir.

Princ Charles i njegova supruga vojvotkinja od Cornwalla, Camilla, završili su trodnevni posjet Hrvatskoj na proslavi obljetnice British Councila u Zagrebu. Povodom 70. godišnjice postojanja konzulata organizirana je svečana proslava na kojoj su se, osim princa i vojvotkinje, pojavile i brojne slavne ličnosti našeg podneblja. Svečanosti, koja se održala u Muzeju za umjetnost i obrt, nazočili su brojni glazbenici, kao što su Josipa Lisac, Matija Dedić, Maksim Mrvica, našli su se tu i glumci Rade Šerbedžija, Vitomira Lončar, a na upoznavanje su stigli i Kostelići, a upravo je jedan član obitelji Kostelić privukao dosta pažnje.

Iako je i Janica zračila određenim seksipilom, cijelu manifestaciju zasjenila je Ivičina supruga Ellin Arnarsdottir. Lijepa Islanđanka je svojom decentnom crnom haljinom, prekrasnom dugom plavom kosom i nježnom aristokratskom puti, jednostavno svima plijenila pozornost, pa tako vjerojatno i samom princu Charlesu.

Photo: Igor Kralj/POOL/PIXSELL
Photo: Igor Kralj/POOL/PIXSELL

Kostelić i Ellin u vezi su još od 2006. godine, a u braku su od svibnja 2014. godine. Također, Ellin i Ivica ponosni su roditelji malenog Ivana koji je na svijet došao prije nešto više od godine dana.

Photo: Igor Kralj/POOL/PIXSELL
Photo: Igor Kralj/POOL/PIXSELL

>>> URNEBESNA ŠALA NA RAČUN PRINCA CHARLESA: Zbog ove fotke gori internet, pogledajte i zašto! (FOTO)

>>> PRINCA CHARLESA NEMOJTE GRLITI: Posjet kraljevske obitelji skriva jednu tajnu, provjerite o čemu se radi


Komentari