ŠIBENIK U NJEGOVOM OKU Mišo Kovač progovorio o ljubavi prema rodnom gradu, nadimku i skorašnjem koncertu na Starom placu

Mišo Kovač (Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

Legendarni Mišo Kovač će 5. lipnja održati veliki koncert pred splitskom publikom, i to na Starom placu. Uoči nastupa u ‘najluđem gradu na svitu’, Mišo je u emisiji In Magazin ispričao kako je dobio nadimak, a dotaknuo se i ljubavi prema rodnom gradu – Šibeniku.

“Ćaća me zvao mišiću, mišu moj mali. Ja na koncertu u Zadru prvom službenom Jugoslavije Vice Vukov, Ana Štefok i ja pitam Vicu – reci mi što da metnem Mate ili Mišo on kaže metni Mišo svi te znaju kao Mišu”, kazao je legendarni Mišo.

Pjevač je naglasio kako je za njega Šibenik najljepši grad na svijetu.

“U Šibeniku nikad nemoj priznati tko si. Jer ako priznaš tko si, onda si nitko. To je tako, to je grad takav, ali to je za mene najljepši grad na svijetu. Ja sam bio svugdje, ali ne postoji takav ulaz u grad nigdje kao što je u Šibeniku. Pa rodila me mati u Šibeniku, nije u Kongu. Prijatelji se stvaraju u mlađim danima, ja kad dođem u Šibenik ne znam nikog ili je na groblju ili na štapovima. Ja bi svim tim godinama vratio vrijeme, mislim, kad bi to bilo da netko umre pa da shvati di je griješio i to je to”, izjavio je.

Za kraj je pozvao sve svoje fanove na koncert.

“Dođite na koncert, jer da nije vas, ne bi bilo ni mene. Ja živim s publikom, 50 posto je moje, 50 posto je njihovo”, zaključio je Mišo.

Komentari