Shrvana Nikolina Pišek komentirala medijske napise o smrti njezina supruga: ‘To uvijek ispadne loše’

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović (Foto: Damjan Tadic / CROPIX)

Voditeljica Nikolina Pišek Ristović (46) čiji je suprug Vidoje Ristović nedavno iznenada preminuo u 44. godini života, dala je prvu izjavu otkad su se u medijima pojavila nagađanja o njegovoj smrti.

“Na pitanje kako sam ovih dana, ne želim dati odgovor. Ima ih još, ali to je prvo”, započela je Nikolina za srpski Kurir.

“Na početku, da vam kažem, ne želim davati izjave o svim ovim glupostima koje se pojavljuju u medijima. Što god da kažem, ide u sto smjerova i uvijek ispadne loše”, rekla je Nikolina.

U medijima su se pojavile i priče o lošim odnosima Nikoline i ožalošćenog oca Viktora Ristovića. On je to opovrgnuo riječima:

“S Nikolinom sam u odličnim odnosima. Ne obilazi me, što će me obilaziti, ona je prije dva dana otišla iz Beograda s djetetom jer dijete mora u školu. Jedna unuka je mala, starija teško podnosi gubitak oca.”

Podsjećamo, otac Vidoja, poznatiji kao Miša Grof ranije je rekao za srpske medije da još uvijek čeka toksikološki nalaz koji će otkriti pravi uzrok smrti njegova sina te smatra da maserka, koja je bila s Vidojem u trenutku smrti, zna pravi razlog smrti, ali da se boji pričati o tome.


Komentari