ZGODNA PJEVAČICA POKAZALA PREVIŠE: Lana Jurčević raspametila pratitelje na društvenim mrežama (VIDEO)

Instagram

Lana se do sada odlično nosila sa svim izazovima, a uvijek se znala i dobro našaliti na svoj račun.

Mlada pjevačica i učesnica popularnog showa TLZP Lana Jurčević ponovno je oduševila svoje pratitelje na Instagramu novom objavom.

Naime, Lana je vrijeme do svog nastupa odlučila skratiti snimanjem zanimljivog video uratka. Kako je ovog tjedna dobila ulogu Lize Minelli, tako je u stilu pravog cabareta, zavodljivo izvela dio plesne točke za sve svoje fanove.

Purica je kriva za sve. Ja nemam nista s tim. ???????? jedino smo stylinge uskladile za #tlzphr

Videozapis objavljuje Lana Jurcevic Official????️ (@lana_jurcevic)

No, najviše je pažnje odnio jedan detalj, a radilio se o emoticonu u vidu purice, kojeg je Lana, postavila na zanimljivo mjesto na svom tijelu, na međunožje. Naravno, taj detalj je zaintrigirao sve obožavatelje lika i djela pjevačice, pa su krenule razne insinuacije.

>>> ODVAŽILA SE NA PROMJENU: Lana Jurčević ponosno pozirala s novim grudima (FOTO)

Pjevačica se nakon nastupa, uz kratki video istoga, obratila pratiteljima i napisala: “Rijetko kad imam (ovakvu) tremu… Iz nekog razloga me Liza Minelli prestravila jednako koliko me i privlačilo savladati ovu točku. Volim kazalište, djetinjstvo sam provela gledajući valjda sve opere, balete, drame i onda me zapadne ovo gdje ono čime se ja bavim i ne pomaže previše – ovo je neki drugi svijet. Presretna sam što sam dobila ovaj izazov I nadam se da ću je imati prilike još koji put ponoviti… Možda jednom pred Vama”.

  Rijetko kad imam (ovakvu) tremu… Iz nekog razloga me Liza Minelli prestravila jednako koliko me i privlacilo savladati ovu tocku. Volim kazaliste, djetinjstvo sam provela gledajuci valjda sve opere, balete, drame i onda me zapadne ovo gdje ono cime se ja bavim i ne pomaze previse – ovo je neki drugi svijet. Presretna sam sto sam dobila ovaj izazov I nadam se da cu je imati prilike jos koji put ponoviti… Mozda jednom pred Vama :-) #LizaMinelli #meinherr #cabaret #live Osim mentorima bez kojih nista (Tomcic i Husar????, Mario ???? I Igor ????) hvala i mojim @anamarasharmander @hanahegedusic na pomoci I savjetima @andreasolomun na dodatnim probama i cijeloj ekipi u sminci i maskama????. ???????? Ok, sad vjerojatno zvucim kao Liza kad se zahvaljivala na svim nagradama.. Pa cu prestat, jer joj nisam ni do koljena :)   Videozapis objavljuje Lana Jurcevic Official????️ (@lana_jurcevic)

 


Komentari