ZGODNA PJEVAČICA DOSLOVNO BLISTA: Pamela Ramljak dokazala da su trudnice glamurozne (FOTO)

Instagram

Pjevačica i dalje neumorno radi punom parom.

Nekada članica grupe Feminnem, a sada samostalno gradi karijeru. Pamela Ramljak gradi i svoj prepoznatljivi “trudnički izgled”. Iako joj se trbuščić već dobrano nazire, ona je uvijek u glamuroznom izdanju, u skladu s njezinom poslom.

I dalje je fit i poprilično aktivna, jer treba izgurati koncerte do dugo u noć. Ne zna se Pamela samo srediti za nastupe, njezina dnevna izdanja jednako su atraktivna kao ona noćna. Njezin stil se može opisati kao pomalo rokerski, a redovito svoje pratitelje oduševljava modnim odabirima na Instagramu.

Na jednoj od fotografija pozira u čizmama preko koljena, rokerskoj jaknici, mini suknjici, zelenom pletenom puloveru s upadljivom ogrlicom oko vrata, a pratiteljima se obratila i zanimljivim opisom: “Tko kaže da se trudnica ne može srediti. Moj sin i ja idemo kupiti trudničke hlače, traperice i slično. Svi prijedlozi su dobrodošli”.

Na drugoj fotki, Pamela je razveselila sve vedrim bojama pa je uz šarenu haljinicu kombinirala čizme iznad koljena, a sve je upotpunila trendi frizurom u vidu pletenice.

Danas opet repriza ???????????? Slavimo ljubav ❤ #pamelaramljak #andersoni #pinko #babybump #stylish #fitmama Fotografiju objavljuje Pamela Ramljak (@pamelaramljak)

U zavodljivoj crvenoj haljini malo tko uopće može primijetiti da je pjevačica u blaženom stanju. Znamo da je klišej, ali Pamela doslovno blista. Podsjetimo, kako je pjevačica u šestom mjesecu trudnoće.

 


Komentari