ZGODNA GLUMICA DIPLOMIRALA: Ana Gruica poslala poruku svima koji su ju vrijeđali i sputavali (FOTO)

Instagram

Ani je ovo druga diploma, a trebali bi joj dodijeliti još jednu za uzornu majku i ženu.

Glumica, koju ćemo uskoro gledati u sapunici “Prava žena”, Ana Gruica diplomirala je na Kineziološkom fakultetu i to s ocjenom odličan.

Prelijepa Ana nije skrivala koliko je sretna zbog svog uspjeha, pa je na Instagramu, uz fotografiju napisala podulju poruku svima onima koji su joj u zadnjih godinu dana, po njezinom neutemeljeno, dosta toga zamjerali.

Ana navodi: “Dok su me drugi često pljuvali zbog toga što sam glasno pričala o tretmanu trudnica u društvu (a čuvala trudnoću u bolnici), ja sam učila. Kad sam obrijala glavu 20 dana prije poroda i svi su pisali da sam luda (a kad to napravi muškarac, onda je to lijepa humanitarna gesta), ja sam učila. Dok su me vrijeđali jer putujem, pazi sad, sa svojim partnerom (ne znajući je li dijete s nama ili nije), ja sam učila. Kad sam krenula trenirati 41.dan poslije poroda, a oni su me “gađali drvljem i kamenjem” (ne znajući da mi je to buduća struka), ja sam učila.  Kad mi je dijete krenulo u jaslice jer, zamisli, i mi radimo, a pljuvali su nas kao loše roditelje (jer sam vratila raditi u kazalište i snimati seriju), ja sam učila. Svaki dan dok sam se trudila biti dobra majka, žena, prijateljica i radnica, ja sam učila. Ovo nije status za ove gore, nego za ove dolje.”

Upravo obranila DIPLOMSKI RAD na Kineziološkom s izvrsnim (brojkom 5)! ???????????????????????????? Tema: “Fitnes i rekreacija kao odgovor koji 21.stoljeće stavlja pred glumca” ???????? I tako. Dok su me drugi često pljuvali, zbog toga jer sam glasno pričala o tretmanu trudnica u društvu (a čuvala trudnoću u bolnici) – ja sam učila. Kad sam obrijala glavu 20 dana prije poroda i svi su pisali da sam luda (a kad to napravi muškarac, onda je to lijepa humanitarna gesta) – ja sam učila. Kad su me vrijeđali jer putujem, pazi sad, sa svojim partnerom (ne znajući je li dijete s nama ili ne) – ja sam učila. Kad sam krenula trenirati 41.dan poslije poroda i kad su me “gađali drvljem i kamenjem” (ne znajući da mi je to buduća struka) – ja sam učila. Kad mi je dijete krenulo u jaslice, jer, zamisli, i mi radimo, a pljuvali su nas kao loše roditelje (jer sam vratila raditi u kazalište kao i snimati seriju) – ja sam učila. Svaki dan dok sam se trudila biti dobra majka, žena, prijateljica i radnica – ja sam učila. E. Ovo nije status za ove gore, nego za ove dolje. Hvala obitelji Šalković i Gruica na pomoći, podršci i čuvanju sina. ???? Hvala mojim roditeljima i sestrama koji su uvijek uz mene. ???? Hvala svim prijateljima koji nisu sumnjali. ???????? Hvala svim profesorima na razumijevanju koje su pokazali. ???? Ovo je bilo sjajno putovanje! ???????????? I da, bez lažne skromnosti, pucam od ponosa! Od danas sam, osim diplomirana glumica, i diplomirana instruktorica rekreacije i fitnesa. Hm.???? Što sada? Bez stresa, bez neprospavanih noći, bez seminara, bez suza…???? A ništa. Živjeti sretan i ponosan život. ???? I dalje puno vježbati ????, plesati ???? , voljeti svoju obitelj.???? I učiti. ???????????????????????? #diplomski #obranadiplomskog

Fotografiju objavljuje Ana Gruica (@anagruica)

Glumica je nastavila zahvaljivati svima redom: “Hvala obitelji Šalković i Gruica na pomoći, podršci i čuvanju sina. Hvala mojim roditeljima i sestrama koji su uvijek uz mene. Hvala svim prijateljima koji nisu sumnjali. Hvala svim profesorima na razumijevanju koje su pokazali.”

I na kraju je zaključila: “Ovo je bilo sjajno putovanje! I da, bez lažne skromnosti, pucam od ponosa! Od danas sam, osim diplomirana glumica, i diplomirana instruktorica rekreacije i fitnesa”.


Komentari