ŽENE HRVATSKIH NOGOMETAŠA: Ove ljepotice plijene pažnju gdje god stignu (FOTO)

Instagram

Nova generacija žena nogometaša nije toliko medijski eksponirana kao što su to prije bile.

Nekada su se svakodnevno u svim medijima nalazile upravo one – žene nogometaša. Bile su na svim društvenim događanjima, i bile jednako poznate kao i njihovi muževi, zaručnici ili dečki, ako ne i poznatije. Neke od najpoznatijih žena nogometaša u Hrvatskoj i sinonom za iste su Iva Balaban, Leonarda Boban, Marija Svitanović i naravno Anica Kovač. No nova generacija žena nogometaša nije toliko medijski eksponirana kao što su to prije bile. O njima znamo jako malo, a da nije društvenih mreži, za neke ne bismo ni znali kako izgledaju.

Zbog toga smo vas odlučili upoznati s aktualnim ženama nogometaša.

Krenut ćemo od Raguel Mauri, žene našeg najpoznatijeg igrača Barcelone Ivana Rakitića. Njih dvoje 2013. godine vjenčali su se kod matičara, a prošle godine u lipnju svoj brak potvrdili su i pred Bogom. Vjenčanje je održano u katedrali u Sevilli, a Rakitić je iskoristio odmor kako bi organizirao ceremoniju u gradu u kojem je i upoznao današnju suprugu s kojom već ima kćerkicu Altheu.

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Zatim slijedi i pjevačica Franka Batelić koja je u vezi s Vedranom Ćorlukom. Iako su u ozbiljnoj vezi, za sad se o njihovom vjenčanju samo nagađaa. Iako su često razdvojeni jer on igra u ruskom Lokomotivu, njihova veza i dalje je čvrsta. Vrlo su tajanstveni o svojoj vezi, pa se tako o njima ne zna gotovo ništa. Što je vrlo neobično, jer je Franka prije bila puno otvorenija i otkrivala više nego sad.

Instagram
Instagram
Facebook
Facebook

Jedan od najdugovječnijih parova su Jerko i Iva Leko. U braku su tri godine i roditelji su Carlosa i Leona. Iako se je bivša manekenka podredila majčinstvu i povukla iz svijeta manekenstva, i dalje je redovno na vrhi listi za najljepšu Hrvaticu.

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Još jedna djevojka nogometaša je i poznata glumica Zrinka Cvitešić koja je u vezi s Nikom Kranjčarom. Svoju su vezu započeli u Londonu, gdje su oboje bili poslovno. Odmah su proglašeni zvjezdanim parom, a o njima se isto tako jako malo zna. U Hrvatskoj se rijetko pojavljuju, a ni tada ne žele govoriti o svojoj vezi.

Instagram
Instagram
Facebook
Facebook

Jedna od najuspješnijih hrvatskim manekenki Ljupka Gojić i nogometaš Mihael Mikić u braku su skoro deset godina, a žive na relaciji Zagreb-Hirošima. Ona je u Zagrebu pokrenula modni brend, zbog čega s kćerima dobar dio godine provodi u Zagrebu. Uz ovaj par nikad se nisu vezali nikakvi skandali.

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Zatim slijedi jedna lijepa ljubavna priča. Mateo Kovačić upoznao je Izabel Andrijanić u crkvi gdje je bio ministrant, a ona je pjevala u zboru. U vezi su šest godina, a osim pokoje fotografije na društvenim mrežama, ne pojavljuju se u javnosti.

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

I posljednja žena je Anita Lovren. Anita i Dejan Lovren zajedno su deset godina, od čega se skoro četiri godine u braku. Roditelji su Elene i Josipa, koji imamo deset mjeseci. O samozatajnoj Aniti ne zna se mnogo. Upoznali su se u srednjoj školi, a Dejan je rekao da je to bila ljubav na prvi pogled. Za ovaj par se priča kako prolazi kroz bračnu krizu, a podsjećamo kako su se već 2010. godine zbog Dejanovog odlaska u Lyon posvađali zbog nedostatka povjerenja.

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Za ovaj par se priča kako prolazi kroz bračnu krizu, a podsjećamo kako su se već 2010. godine zbog Dejanovog odlaska u Lyon posvađali zbog nedostatka povjerenja.

>>>MEHUNKA RASPALILA PO HRT-u i VLADI: ‘Ovaj event je vrhunac prostituiranja…’ (FOTO)

Komentari