ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: Kim Kardashian ima dvojnicu u Zagrebu (FOTO)

Facebook

Atraktivna Jelena neodoljivo podsjeća na megapopularnu Kim.

Mlada zagrebačka vizažistica neodoljivo podsjeća na starletu Kim Kardashian. Jelena Perić nosi titulu kraljice društvene mreže Instagram, u manje od godinu dana skupila je čak 600.000 sljedbenika.

“Često me uspoređuju s Kim. To je veliki kompliment i drago mi je zbog toga. Iako nekad zna postati stvarno dosadno” kazala je Jelena za 24sata. Dodaje kako je često znaju pitati je li kupila sve te silne pratitelje na društvenoj mreži što je njoj smiješno.

I ona poput slavne starlete dosta vremena ulaže u izgled, a to joj zapravo stoji i u opisu posla. “Brinem o njezi lica i tijela, a počela sam trenirati i boks”, kaže zgodna 24-godišnjakinja.

Dodaje kako je u mjesec dana uspjela skinuti šest kilograma i sad je zadovoljna. Kaže kako radi od jutra do mraka te nema vremena za dečke niti ih traži.

Kod muškaraca traži “ono nešto”

Dečkima će sigurno biti drago čuti kako je Jelena solo, a da bi ste ju osvojili morate imati poseban fizički izgled.

“Sretno sam slobodna, a posao mi je trenutačno najbitniji “, kaže hrvatska Kim. Kod muškaraca joj je najbitnije da imaju ‘ono nešto’. Kroz smijeh je naglasila je kao voli dečke koji imaju veliki nos i tamnu bradu.

Ne možemo zanemariti ni očitu fizičku sličnost sa slavnom dvojnicom. Iako živi i radi u Zagrebu, voljela bi se uskoro odseliti u Ameriku, a sada radi na pokretanju vlastitog Youtube kanala.


Komentari