ZAJEDNO SU STALNO: Seve objavila fotku s misterioznim Tomicom (FOTO)

Facebook

On brine za nju: on je vozi na koncerte, s njom odlazi na domjenke, nosi joj dekice…

Iako Tomislav Petrović već godinama ima veze s glazbenim krugovima, jer je između ostalog jedan od osnivača Jabukatona te bivši menadžer Majki i Gorana Bareta, o njemu se jako malo zna osim da je jedan od najvažnijih muškaraca u Severininom životu: uz sina Aleksandra i supruga Igora. Ne istupa u medijima, s novinarima komunicira samo kada umjesto svoje zvijezde daje izjave za medije, a pjevačica mu toliko vjeruje da često svoga sina, ostavi na čuvanju kod Tomice.

Koliko su bliski, otkriva i fotografija koju je pjevačica objavila na svom Instagram profilu. Ovo je ujedno i prva fotografija nje i njezinog menadžera koju je odlučila podijeliti s javnosti.

Alenka, moj menadžer Toma i ja… Krcato je. ???? #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Fotografiju objavljuje Severina Kojić (@severina)

Za Severinu, pa tako ni za samog Petrovića koji je inače po struci kemičar, doslovno nema petka ni svetka. On je svakodnevno na dispoziciji, a za nju ne obavlja samo ono što ulazi u klasičnu ulogu menadžera. Osim što joj je menadžer i poslovni suradnik, njih dvoje su i prijatelji. On joj je oslonac u najtežim trenucima, njemu se prvom povjerava, on je njena najveća poslovna, ali i životna podrška – opisuju glazbenici odnos između Severine i Petrovića, o čijem se privatnom životu zapravo jako malo zna, piše Jutarnji list.

Ukratko, 24 sata dnevno posvećen je Severini i njezinoj karijeri, a iznimku napravi samo jednom godišnje kada uzima godišnji i sa svojim prijateljima odlazi na Kornate.

Preko tvrtke Motivo (za glazbenu produkciju i organizacijske usluge) preko koje Severina posluje Tomica je direktor. Sam Tomislav Petrović je za medije prije nekoliko godina rekao da Motivo nije u Severininu vlasništvu, dodajući da je ona ipak na neki način i njena. Naime, objasnio je da je takvo poslovanje uobičajena praksa svuda u svijetu: oni se brinu o troškovima opreme, najmu kombija, ozvučenju, rasvjeti, snimanju spotova i reklama, organizaciji poslovnih putovanja i honoraru ostalih izvođača koji sudjeluju u nastupima. Nakon obavljenih poslova, splitska pjevačica tvrtki ispostavlja račun za svoj honorar, a on se obračunava nakon pokrića svih troškova.

>>> U INAT SVIM TRAČEVIMA: Severina pokazala goli trbuh (FOTO)


Komentari