ONA ZAISTA MOŽE SVE: Severina poput vile ‘lebdjela’ usred Šibenika (VIDEO)

Facebook

Mnoge tvrtke znaju kako Severina prodaje sve, pa ova suradnja ne čudi.

Naša kraljica estrade, Severina, postala je zaštitno lice najpoznatijeg makedonskog brenda vode “Pelisterka“. Pjevačica i menadžment tvrtke potpisali su ugovor o suradnju, a kampanja se snimala u Šibeniku. Za potrebe reklame, Severina je na kratko čak i “lebdjela” u zraku.

Iz menadžmenta tvrtke ističu kako su se odlučili upravo za Sevku kao zaštitno lice zbog njezinog unikatnog stila, kao i nevjerojatne energije koju posjeduje.

Nadalje su objasnili: “Severina je pojam moćne ljepote, unikatnog stila i nepresušne energije, karakteristike koje su prepoznatljive i za našu vodu. Za zaštitno lice izabrali smo ju jer je uvijek u toku s trendovima, a ‘Pelisterka’ je tvrtka koja postavlja trendove u našoj industriji. Zajedno radimo proizvod koji će predstavljati potpuno različitu viziju od svega predhodno predstavljenog na makedonskom tržištu, ali i šire u regije.”

Severina je do sada bila zaštitno lice mnogim renomiranim svjetskim brendovima iz Njemačke i Švicarske, kao što su Mass i TAG Heuer, ali i srpskog brenda Frikom kojima je bila zaštitno lice, no ovo je njezina prva suradnja s makedonskom tvrtkom.

>>> ESTRADNI RAT SE NASTAVLJA: Jelena Rozga ponovno je iskopirala kolegicu Severinu (VIDEO)

Na potpisivanju ugovora, pjevačica je izjavila: “Nevjerojatno sam ponosna što je tvrtka iz Makedonije izabrala baš mene da budem njeno zaštitno lice. Uopće nisam dvoumila hoću li prihvatiti poziv, jer znam da se radi o renomiranoj i uspješnoj tvrtki, koja proizvodi vrhunsku vodu. Makedonija je jedna od mojih omiljenih zemalja koju stalno nosim u srcu i stvarno sam sretna što ću sada imati mogućnost dolaziti češće.”


Komentari