Zagrepčanke odlučile: Ovo je najbolji zagrebački kvart za obitelji s djecom

FOTO: mojkvart.hr

Najbolji zagrebački kvart za mlade obitelji.

Zagrebački kvartiovi nepresušna su tema rasprava. Mnogobrojni za sobom vuku određene predrasude, a  svakom je njegov kvart najbolji i naljepši . Upitali smo Zagrepčanke koje imaju djecu, koji kvart one preferiraju te koji je dio grada na dobrom glasu kada su u pitanju mlade obitelji.

Novi Zagreb, Lanište, Maksimir… svega se našlo na popisu. No koji je konačan rezultat?

Knežija, Sloboština, Lanište i Trnje dobili su po jedan glas, dok su se Dubrava, Ravnice i Gajnice okitili s dvije zvjezdice i tako su se našli na trećem mjestu ove ljestvice.

“Preporučam Ravnice. Blizu su 3 državna i 1 privatni vrtić, škola, puno sportskih sadržaja, park Maksimir, grad je relativno blizu a opet ima i zelenila, zgrade su solidne i nema onih groznih velikih nebodera, tu je vau park s agilitijem za pse itd. Djeca se druže i igraju se pred kućom, nekako je fino i domaće, mi zadovoljni.” opisala je jedna Zagrepčanka

Drugo mjesto jednoglasno je odnijelo Zapruđe, dok su uvjerljivu pobjedu odnijeli – Špansko i Malešnica.

“Špansko i Malešnica su prepuni pasa i klinaca i parkova. Doduše i vrtići su zato pretrpani. Ali npr. oko mene su zgrade u krug i i unutar svake je dječji park i livada ? između zgrada su livade za pse i parkić… na Kukuljevićevom trgu je jedno od većih dječjih igrališta uz kafiće, poštu, banke, dm, bipu, knjižnicu itd… super mi je jer je sve do ovih rubnih novih zgrada sve puno zelenila.” pohvalila je jedna mama ove kvartove.

Slažete li se i Vi s ovim popisom? Podijelite s nama Vaše mišljenje o zagrebačkim kvartovima.


Komentari