BRUTALNO ISKRENO O LOKASU, JANJIĆKI I JELENI: ‘Razvedeni muškarci nalik su gaćama iz kineskog’

Facebook

Dijelu muškaraca usporedba s rubljem laska jer tko ga voli više od njih?

Znam, znam ustati će moguće sada na noge razne babe, ptice i drugi gorljivi borci za ljudska, a poglavito ženska prava. Možete odahnuti, nije riječ o bećarcu i ne, neću pjevati. Ali konstatirati ću iz statističkih podataka da su razvedeni muškarci nalik gaćama iz kineskog. Čast iznimkama koje pak opet potvrđuju ovo moje pomalo suludo pravilo. Nije ih pretjerano teško dobiti, ali stara moja, prije ii kasnije otkazat će guma.

I to onda kada se najmanje nadaš. Ako se guma održi tada će te pokoja rupica tjerati da sumnjaš hoće li se povoljno rublje raspuknuti do kraja. A u tom slučaju, ostavit ćeš ga na dnu ladice ili zamijeniti s novim, koje ipak ima nešto bolju cijenu pa i kvalitetu. Naravno, ovo je tek metaforička usporedba, mada vjerujem djelu muškaraca usporedba s rubljem laska jer tko ga voli više od njih.

Ok, istina vole muškarci i žene bez rublja, međutim o tom nekom drugom prilikom. Povjerenje se kažu mudre glave gradi, skalu po skalu, a bez povjerenja kazat će iskusni i još mudriji – ljubavi naprosto nema. Uistinu, povjerenje je srž svakog ljudskog odnosa. A ponajviše braka, koji bi se osim na povjerenju trebao graditi na zdravim temeljima. Trebao kažem, jer takve gradnje sve je manje pa brakovi liče stanovima Anke Mrak Taritaš. Onim povoljnim za koje u konačnici nitko nema uvjete. Procure, prije ili kasnije. A kada već procure oni koji se grade na zdravim temeljima, kako li neće oni koji su pomalo truli.

S raznim babama i onima koji će sada uprti prstom i progovoriti o primitivizmu rado bih popila kavu i porazgovarala o tim i takvim temeljima, premda bi takvi odmahnuli rukom na moje kako se to ono kaže nimalo kul i nimalo urbane stavove. Usput znade li itko što to definira urbanu osobu? Kaj znači biti urban? I kaj opće znači biti tolerantan? Jel to ono u jednu ruku biti pomalo nerealan i zatupljen, ili je ipak tolerancija uvažavanje različitih mišljenja pa čak i onih poput moga primitivnih za današnje urbano vrijeme u kojem baba liježe s unukom, a unuk sa strinom.


Nešto poput Big Brothera koji je urbano prihvatio žensko podrigivanje i prdenje, žene napumpanih usana i babe koje oplakuju propalu aferu s tipom koji izvan okova kuće ima zaručnicu. Nadasve tolerantno, a ko da me itko i pita, toleriram novu ljubav koja nam je eto u predizborno vrijeme napunila medijske stupce.

Ako je nekome kojim slučajem promaklo nekadašnji voditelj Upitnika znan i kao Joško Lokas, ljubi Miss turizma Jelenu Katarinu Kapa. Doduše, koliko Lijepa naša ima misca i mistera opskrbiti bi se ljubavlju mogla cijela jedna kineska četvrt, ali to ionako nije bitno, prirodno smo lijepa nacija i može nam bit. Kaj se to kog ima ticati.

Pustimo sada to, vratimo se Jošku koji usput budi rečeno za sobom ima dva propala braka. U onom prvom dogodilo mu se ono najdivnije, postao je naime otac troje djece. U međuvremenu varljivo muško srce zaljubio se u atraktivnu glumicu Natašu Janjić te su ljubav prema pisanju također varljivih medija, ali i nešto manje varljivih fotki razvijali na parkingu dok ga je moguće kod kuće čekala supruga. Ljubav, ah ta ljubav kako samo ne bira. Mada ljubav ne bira, nama smrtnicima dana je mogućnost izbora pa se tako može reći da je Joško izabrao ne biti vjeran supruzi. Izabrala je to zajedno s njime i Nataša. Naravno, on je taj koji je kod kuće imao ženu, ali ona je ta koja je to znala. Nije li podjednako kriv i onaj ko drži ljestve i onaj ko krade? Krivce ipak nećemo zbrajati, ali taj vražji primitivac u meni vječito se propitkuje pa se eto propitnuo i u ovom slučaju.

Vuče za sobom dva propala braka, misliš da će tebi biti vjeran?

Ono što se gradi na trulim temeljima mora puknuti, rekla bi moja baba. Puknuo je tako gotovo preko noći brak između razigranog voditelja i glumice, jer je također prema pisanju medija Nataši smetalo što on izdvaja financijska sredstva za djecu iz prethodnog braka. Ma nemoj molim te? Na sreću djeca nisu slovo na papiru pa ih se ne može izbristi glumicom. Ali nažalost, u slučaju da su medijska naklapanja točna, nejasno je da takvi moralizatori poput Nataša olako pozivaju ljude da ustanu na borbu za prava homoseksualaca, dok s druge strane zaboravlja da je odabranik srca njezinoga čovjek koji je dužan brinuti se za vlastitu djecu. Uostalom, i onda kada su se zavoljeli morala je znati da se žene mijenjaju, ali djeca zauvijek ostaju. Frajerski je Joško nakon ljubavnog brodoloma čekao, a sada i dočekao ljubav sa mladom i nadasve atraktivnom missicom. Ipak, koliko god je shvatljiv on kao muškarac koji ženskim čarima teško da može odoljeti, oni koji to uspjevaju u pravilu vole dečke, toliko je neshvatljiva ona kao žena. O da, mali primitivac budi se u meni.

Jasno mi je srce ne bira, ono naprosto voli, ali dodala bi moja baba mozak misli. Ne ulazeći u mogućnost uspjeha njihove ljubavi (uostalom iznimka potvrđuje pravilo) neke stvari onako ljudski naprosto mi nisu jasne. Ako Joško za sobom vuče dva propala braka zbog čega missica, ali i općenito žene misle da će muškarac tog profila biti vjeran baš njoj? Nije li ona tako mlada i atraktivna mogla pronaći nekog mlađeg tipa ili ima nešto u onoj da su stariji muškarci strastveni?

”Naša veza je opuštena i zabavna”, reče Joško u javnosti o svojoj novoj ljubavi. Opuštena i zabavna ljubav doista treba biti kratkoročno. A onda raste, penje se po skalama. I postaje većom. Postaje punom povjerenja. Hoće li ova mlada žena moći povjerovati zrelom muškarcu koji je dvije žene ostavio za sobom, bacajući prošlost brzinom munje iza ramena ili će se ubrzo pretvoriti u još jedan propali par s naslovnice ostaje za vidjeti. Novoj ljubavi valja poželjeti sreću, koliko god istu bilo teško izgraditi na tuđim nesrećama.

>>> POZNATI TV VODITELJ LJUBI MISSICU! Lokasova mala voli Severinine uzrečice i poze (FOTO)

>>> EVO ŠTO JE IVA PORUČILA BORISU! ‘Ne znaš bi li piškio ili kakio, a ostavio si i varao trudnu ženu!’

>>> NOVKOVIĆ ODGOVORIO ZAGREPČANKI IVI: ‘Vi psi huškači, koji niste niti svjesni da ste izmanipulirani, vi i ne shvaćate što je moral!’

Komentari

loading...