VRUĆE HRVATICE OKUPIRALE PLAŽE: Pogledajte kako se ‘odmaraju’ naše ljepotice (FOTO)

Screenshot Instagram

Zgodne Hrvatice na plaži. Koja je bolja? Šuput, Sopek, Halilović ili Pišek?

Ovih dana nikome tko je je na društvenim mrežama ne može promaknuti oskudno odjevena jedna od poznatih Hrvatica, koje uz svoje fotke u kupaćima daju do znanja kako im izgleda godišnji odmor.

Bivša loto djevojka i voditeljica Vanja Halilović dok je na odmoru koristi što manje šminke. To je dokazala i fotografijom na kojoj pozira u zanimljivom kupaćem kostimu s izrezima, dok je njezim make up totalno prirodan.

Nikolina Ristović (nekoć Pišek) nakon partija sa svjetskim facama uputila se na odmor. Ova četrdesetogodišnjakinja, iako je majka pokazala je svoje odlično tijelo, a njezini fanovi obasuli su ju samo s komplimentima. Nikolina očito uživa u ovoj terapiji plažom, a nadamo se da i njezin Vidoje uživa u onome što ima.

  Eat. Beach. Sleep. Repeat. #eatbeachsleeprepeat #summer #bikini #beach   Fotografiju objavljuje nikolina pisek (@nikolina_pisek)

Naša najvrckavija pjevačica Maja Šuput redovito objavljuje fotke što sa hrvatskog Jadrana, što sa svjetskih destinacija. Tako je bilo i ovoga puta. U pauzi od nastupa Maja je iskombinirala par dana i uputila se na Ibizu.

Evo da vam dokazem da se na Ibizi moze i odmarat ????????????

Fotografiju objavljuje majasuput (@majasuput)

Fitness voditeljica Renata Sopek jedna je od Hrvatica s najboljim tijelom, a to je dokazala i fotkom s odmora. Renata odmara u Vodicama, a pretpostavljamo da niti da odmoru ne preskače svoj dnevni ritual treniranja.

#crazysummer #morningmadness #photobyfabiosimicev #vodicecroatia Fotografiju objavljuje Renata Sopek (@renatasopek)


Komentari