VELIKA TUGA U OBITELJI KOJIĆ: Severina sve češće posjećuje liječnika, nešto nije po planu…

Instagram

Seeverina i Igor već duže pokušavaju postati roditelji.

Iako se donedavno spekuliralo kako je Severina trudna, pjevačica je u više navrata ovakve glasine demantirala. Naime, nije tajna kako novopečeni bračni par s nestrpljenjem očekuje proširenje obitelji, a kako je tomu tako, dokazuje i tvrdnja Severininog svekra Dragana Kojića Kebe koji je svojevremeno priznao kako njegov sin Igor i snaha rade na djetetu. No, čini se kako je među bračnim parom zavladala velika tuga jer Severina još uvijek nije uspjela ostati trudna pa su tako odlučili potražiti i stručnu pomoć.

”Nedavno su i prelomili pa je pjevačica posjetila svog ginekologa, koji je jedan od najboljih u Hrvatskoj, kako bi se sa njim dogovorila o svim neophodnim detaljima”, otkrio je za srpski Telegraf izvor blizak pjevačici koji je otkrio kako pjevačica u ovog ginekologa, ima veliko povjerenje.

”Uz odlučnost da se po drugi put ostvari kao majka, Kebina snajka ima ogromnu ljubav i podršku svog supruga Igora, ali i cijele porodice, koja sve vrijeme s nestrpljenjem očekuje sretne vijesti od poznatog par”, zaključuje.

Pozdrav iz najlipšeg grada na svitu… #split #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Fotografiju objavljuje Severina Kojić (@severina)

>>> SEVERINA SPREMNA I NA UMJETNU OPLODNJU: Ime koje je odabrala za djevojčicu će vas iznenaditi (FOTO)


Komentari