UPECALA SI BOGATAŠA: Poznata voditeljica i još poznatija ljubavnica ide pred oltar? (FOTO)

Instagram

Mnogi se koriste društvenim mrežama kako bi se javno pohvalili.

Frane Barbieri (46) i Vanja Halilović (32), ako je vjerovati Instagramu, uplovljavaju u bračne vode. Samozatajni  građevinski poduzetnik,  ljubitelj umjetnia u medijima je rijetko viđen, često je povezivan sa slavnim damama, a poznat je i po glamuroznom životnom stilu.

Samozatajni Barbieri tri je godine bio u braku sa Sanjom Duggan, koja je pak do ogromnog bogatstva došla udajom za bogatog Amerikanca, Demiana D. Duggana (koji je umro samo godinu dana nakon vjenčanja) sina milijardera Roberta W. Duggana.

sd

Sanja i Frane, sin osnivača ACI-ja, Veljka Barbierija. Hodali su jedno desetljeće, a zatim vezu okrunili brakom na Havajima, u veljači 2007. godine, no brak je potrajao samo do 2010., piše SD.

Vanja i Frane u vezi su šest godina

Nekadašnja Loto djevojka i voditeljica mnogima je osim s malih ekrana poznata i zbog ljubavne afere s Goranom Ivaniševićem. Naime, Ivanišević je na samo Valentinovo(2009.) ulovljen ispred stana atraktivne Vanje i naravno svoje nevjenčane supruge Tatjane Dragović. Da stvar bude još kompliciranija i zavrnutija Ivanišević i Barbieri su dugo godina jako dobri prijatelji.

Kako to obično bude u sapunicama netko se na kraju mora vjenčati, a Vanjin dijamantni prsten mnogima daje naslutiti kako bi vjenčanicu mogla nositi ona. Ipak se bliži Valentinovo, a to je, bez obzira na klišeje, najromantičniji dan u godini.

Komentari