UDAJE SE PETRA MAROJA! Proslava godišnjice pretvorila se u proslavu zaruka (FOTO)

Petra Maroja/Instagram

Zgodna Zadranka u vezi je s 37-godišnjim poduzetnikom Vukom Bellóm te žive na relaciji München – Zagreb.

Bivša manekenka i glumica Petra Maroja, koja se iz javnosti povukla prije više od pet godina,  pohvalila se na Instagramu kako se uskoro udaje. Naime, ona i njen odabranik su slavili drugu godišnjicu ljubavne veze romantičnom večerom u Italiji, na jezeru Como, kada se večera pretvorila u proslavu zaruka.

Zgodna Zadranka u vezi je s 37-godišnjim poduzetnikom Vukom Bellóm te žive na relaciji München – Zagreb. Osim toga, Petra će uskoro magistrirati na sveučilištu Libertas, smjer Međunarodni odnosi i diplomacija, piše tportal.hr.

“Otkako sam upoznala Vuka, živim na sedmom nebu. Živimo na relaciji Njemačka – Hrvatska, a osim toga i puno putujemo”, rekla je Petra.

Petra MAroja/Instagarm
Petra MAroja/Instagarm

Opisala je: “Otkako sam prvi put posjetila Lago di Como, zaljubljena sam u to mjesto. Dok sam živjela i radila kao manekenka u Milanu, često sam posjećivala to mjesto i Vuk je od početka znao koliko mi znači. No, jednostavno nikada nije bilo prilike da ga posjetimo. Dva dana prije godišnjice veze koja je 1. lipnja, Vuk mi je otkrio kako me vodi u Lago di Como, da tamo proslavimo našu ljubav. Zaista se nisam ničemu nadala. Kada je kucnula ponoć, poklonila sam mu ručni sat i ništa se nije događalo do tog dana navečer. Otišli smo na večeru u prekrasnu Villu D’Este. Budući da ta vila ima prekrasno uređene vrtove, Vuk me odlučio fotografirati ispred jednog od njih. Ništa ne sluteći još sam krenula pozirati, a on čim je kliknuo fotografiju je došao do mene i zaprosio me. Blago rečeno bila sam u šoku. Ma što bila, još uvijek sam.”

Petra Maroja/instagram
Petra Maroja/instagram

Petra i Vuk upoznali su se preko zajedničkih prijatelja prije dvije godine, a iako je ovaj poduzetnik djetinjstvo proveo u Zagrebu, biznis je izgradio u Münchenu gdje trenutno žive.

“Vuk nije javna osoba tako da ne želim puno pričati o njemu“, priznala je Petra i dodala: „Jedino što znamo je da će vjenčanje biti u proljeće i da će se održati u Zagrebu. Budući da imamo jako puno prijatelja i obitelji, vjenčanje će biti veliko, a mi im želimo priuštiti tulum za pamćenje!”


Komentari