Trudnoća u petom desetljeću: Marija Husar Rimac otkrila kako provodi zadnje dane prije poroda

Foto: Instagram

Uskoro bi 45-godišnja pjevačica Marija Husar Rimac trebala bi roditi drugog sina. Posljednji trudnički dani prolaze joj radno.

Time se pohvalila i na društvenim mrežama.

Naime, Marija u studiju snima nove pjesme, a u svemu joj pomaže jazz pijanist i skladatelj Matija Dedić, koji je na Facebooku objavio zajedničku fotografiju iz studija.

Najvjerojatnije zadnje snimanje prije prinove :)

Objavljuje Matija DedicUtorak, 26. siječnja 2021.

 

“Najvjerojatnije zadnje snimanje prije prinove”, napisao je uz fotografiju na kojoj Marija i on poziraju dobro raspoloženi. Skladateljevi pratitelji Mariji su poželjeli sreću u skorašnjem dolasku prinove.

“Sretno”, “Vrijednica, još snima! Blagoslov lijepoj Mariji”, pisali su neki.

Podsjetimo, Marija Husar Rimac vijest o dolasku prinove objavila je u listopadu prošle godine, a nakon toga je u videu u kojoj njen šestogodišnji sin Ivan bira kolica otkrila kako će suprug Vjekoslav i ona ponovno dobiti sina. Kada su doznali za trudnoću, par se oduševio.

“Trudnoća je dar od Boga”, rekli su medijima.

Marija i suprug Vjekoslav u su braku od lipnja 2009. godine, a vjenčali su se u Crkvi svetog Petra i Pavla pri Franjevačkom samostanu u Gorici u Livnu. Kume su pjevačici bile Nina Badrić i Kristina Renić, a mladoženji je kum bio Neven Jurić.


Komentari