KAKO SE NIVES CELZIJUS DRUŽI S KNJIGOM: Ovakvo čitanje, sigurno niste vidjeli (FOTO)

Instagram

Atraktivnoj Nives knjiga odlično stoji u rukama…

Pjevačica se ne libi fotografirati u izazovinim izdanjima, a najviše uživa u “selfijima” iz kreveta. Obožavatelje često počasti svojim fotkama u jutarnjim ili pak večernjim satima. Tako se i ovj put u sitne sate odlučila opustiti uz ugodno štivo.

U seksipilnom donjem rublju koje je jedva uspjelo zadržati bujne grudi pitala je obožavatelje – “A kako vi čitate?”

A kako vi čitate ? ;)

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Ne čudi to što je fotografija izazvala mnoge reakcije, a Nives je dobila brojne komplimente. Nismo se mogli ne zapitati tražili li pjevačica i spisateljica možda inspiraciju za novu knjigu?

Nives je, podsjetimo, napisala autobiografiju Gola istina, gdje opisuje svoj život prije braka s nogometašem, Dinom Drpićem. Kada je napisala knjigu Gola istina (2008.) proglasili su ju najprodavanijom knjigom u Hrvatskoj te joj je trebala biti dodijeljena prestižna nagrada Kiklop. Nagradu su joj potom odlučili ukinuti zbog njezinog “lošeg” glasa i prošlosti te je u tom trenutku Nives odlučila podići sudsku tužbu.

Županijski sud u Puli odlučio je 2013. godine da se autorici mora priznati nagrada koja uključuje statuu i pripadajuću diplomu te da joj se mora javno dodijeliti, no nagrada Kiklop stigla je do Nives poštom. u 2014. godini je objavila i Golu istinu 2.


Komentari