TOP 5 NAJZGODNIH HRVATICA NA INSTAGRAMU: One imaju tisuće fanova, ali jedna je uvijek broj jedan (FOTO)

Instagram

Ono što je nekad bio Facebook, sada je definitivno Instagram!Da je Hrvatska zemlja ljepotica opće je poznata stvar, pa je tako i naša estrada puna lijepih dama, a koja je ona najljepša? Ovo je po nama TOP 5 onih najzgodnijih:

5 Maja Šuput

Instagram
Instagram

Maja je jedna od naših najpopularnijih pjevačica, a dobro je znano da nema prave svadbe ako ona ne pjeva na njoj. Vrckava, plava i zgodna, prava džepna Venera, nije ni čudo što ju je nedavno jedan svjetski “brand” uzeo za zaštitno lice. Maja na svom Instagram profilu ima 125 000 pratitelja.

4. Lana Jurčević

Instagram
Instagram

Lana je prava cura iz kvarta,  a dečki upravo takve i traže. Ona ima 217 000 pratitelja. Talentirana i seksipilna, ima li bolje kombinacije? Ova naša pjevačica zrači posebnom karizmom stoga ne čudi da je njen broj pratitelja na društvenim mrežama u stalnom rastu.

3. Iva Jerković

Instagram
Instagram

Da razbijem niz pjevačica na listi se našla i lijepa manekenka koja je bila i voditeljica “Kola sreće” Iva. Često je pri samom vrhu listi onih najzgodnijih, a kod nas je u zlatnoj sredini. Očito manekenke nisu toliko popularne kao i pjevačice pa Iva broji nešto manju brojku pratitelja, njih 27 100.

2. Jelena Rozga

Instagram
Instagram

Jelena je prava balerina. Njezina gracioznost pokreta i ta aristokratska ljepota dobitna su kombinacija, jer “ulovila” je jednog od najtraženijih neženja u Hrvata. Iako je od navedenih posljednja napravila profil na Instagramu, prati ju čak 100 000 ljudi.

1.Severina

Instagram
Instagram

Uvijek zavodljiva, elegantna i orginalna, uvijek korak ispred svojih kolegica. Seve je kraljica hrvatske estrade i uvijek privlači pažnju gdje god da se pojavi, pa čak i kad objavi sliku na Instagramu, a da je kraljica dokazuje i broj njenih pratitelja kojih ima 528 000.

 


Komentari