TOP 5 NAJATRAKTIVNIJIH HRVATA S INSTAGRAMA: Cure, od ovih muškaraca koji bi bio vaš?(FOTO)

Instagram

Naša estrada nije puna samo predivnih ljepotica, nego tu imamo i dobrih muških komada.

Nastavljamo s ljestvicom najzgodnijih vlasnika Instagram profila, ovog puta kako dame ne bi rekle da su uvijek zakinute, donosimo vam zgodne Hrvate. Naša estrada nije puna samo predivnih ljepotica, nego tu imamo i dobrih muških komada. Sportaši, pjevači, glumci ili voditelji, ne znamo od kuda bi krenuli, ali ovo je naš TOP 5:

5. Vlaho Arbulić @v.l.a.h.o

Instagram
Instagram

Vlaho je dokaz kako pamet i ljepota mogu ići u paketu. Ovaj maneken i glazbenik naime student je FER-a. Na Instagramu ima 12,4 tisuće pratitelja. Vlaho je široj javnosti postao poznatiji kada je ušao u vezu s Tanjom Dragović, bivšom ženom našeg proslavljenog tenisača Gorana Ivaniševića, s kojom danas ima i kćerkicu Lucu.

4.Mario Mandžukić @mariomandzukic_official

Instagram
Instagram

Mario je hrvatski reprezentativac i igrač talijanskog Juventusa. Požrtvovan i vrijedan, k tome i zgodan pa ne čudi što ga oblijeću zgodne djevojke. Nažalost mnogih djevojaka, on je zauzet. Na službenom Instagram profilu prati ga skoro milion ljudi.

3. Stjepan Hauser @stjepanhauser

Instagram
Instagram

Stjepan kao dio dvojca 2Cellos, koji je prava svjetska atrakcija, zasigurno kao takav ima najveću brojku vatrenih obožavateljica i najviše bračnih ponuda no ovaj talentirani violončelist u sretnoj je vezi s Jelenom Rozgom. On ima 48,2 tisuće pratitelja.

2. Mislav Čavajda @mislav_cavajda

Instagram
Instagram

Mislav odiše priličnom količinom elegancije, ali u sebi ima i dozu arogancije koju odlično dozira. Ovaj zgodni glumac krasio je obnažen i naslovnicu jednog popularnog muškog časopisa o sportu, ali često je i polugol na kazališnoj sceni, na što se pripadnice nježnijeg spola svakako ne bude. Broji 1.412 pratitelja na Instagramu, ali uvjereni smo kako je broj njegovih obožavateljica puno veći.

1.Vedran Ćorluka @vedran_c5

Instagram
Instagram

Kakva bi to lista bila bez još jednog nogometaša? Mnoge će žene priznati da jednostavno ne mogu odoljeti plavim očima i crnoj kosi, a Vedran ima upravo oboje. Uvijek pri vrhu listi onih najzgodnijih, a jedne godine bio je proglašen za najzgodnijeg sportaša. Na Instagramu ima 44,4 tisuće pratitelja. Drage dame, žao nam je, ali kao što znate, ovaj nogometaš u vezi je s našom pjevačicom Frankom Batelić.

>>> TOP 5 NAJZGODNIH HRVATICA NA INSTAGRAMU: One imaju tisuće fanova, ali jedna je uvijek broj jedan (FOTO)


Komentari