Tihana Harapin Zalepugin i Saša Zalepugin slave 27. godišnjicu sretnog braka

Screenshot: Facebook

Tihana Harapin Zalepugin, najpoznatija hrvatska modna agentica, i njen suprug Saša Zalepugin, poznat mnogima kao nekadašnji voditelj zabavne TV emisije Nedjeljom popodne, ovaj vikend slave 27 sretnih godina braka.

Tihana se rado prisjeća njihovih početaka, kada je Saša u javnosti slovio za velikog šarmera, a ona je bila fokusirana na manekensku karijeru.

“Svako malo pozivali bi me na izbore i uvijek kad mi je trebala pomoć, zvala bih Sašu. I on je zvao mene. Počeli smo poslovno surađivati, osjetila sam da se poštujemo, da nešto postoji ali ni jedan to nije htio izreći, definirati”, priznala je u jednom intervjuu Tihana za 24 sata.

Tihani i Saši trebalo je 13 godina kako bi si konačno priznali osjećaje. Jednom prilikom, kada je imala problema sa zdravljem, pozvala ga je u svoj stan da joj s viskom pomogne otkriti u kojoj prostoriji leži negativno polje koje joj zadaje zdravstvene tegobe. Pet godina kasnije bili su vjenčani.

“Zaprosio me na Ibizi, baš na njegov rođendan, u srpnju. Odmah mi je tada rekao da bi volio da se na moj rođendan, za mjesec i pol dana, i vjenčamo. Tako je i bilo”, rekla je Tihana.

Na svom Facebook profilu objavila je sliku sa Sašom i njihovim malenim psićem kojom je obilježila sretnu obljetnicu.

“Stigli su mi napokon sa Hvara i slavimo naših 27 ozakonjenih godina”, napisala je u objavi.

Redakcija Zagreb.infa čestita obljetnicu!

 

Komentari