TATJANA JURIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI: Pogledajte kakvu je dramu prošla voditeljica

Tatjana Jurić/Facebook

“I tako sam ja, ne biste vjerovali, dok sam prekjučer ispijala jutarnju kavu u omiljenom kvartovskom kafiću, dobila – pazite sad – lavor u glavu!”

Lijepa televizijska i radijska voditeljica Tatjana Jurić sa svima koji je prate na Instagramu podijelila dramu koja joj se jutros dogodila. Naime, ona se našla na krivom mjestu u krivo vrijeme i zbog toga završila u bolnici.

Jurićka dok je u utorak u omiljenom kvartovskom kafiću ispijala jutarnju kavu dobila je, ni manje ni više, nego lavor u glavu. Tatjana je na svom je Instagramu s pratiteljima podijelila fotografiju uz tragikomičan status.

Tatjana Jurić/Instagram
Tatjana Jurić/Instagram

Voditeljica je ovako opisala fotku iz bolnice: “I tako sam ja, ne biste vjerovali, dok sam prekjučer ispijala jutarnju kavu u omiljenom kvartovskom kafiću, dobila – pazite sad – lavor u glavu! Dijete s posebnim potrebama iskralo se baki koja ju je čuvala na balkon i počelo bacati stvari s trećeg, četvrtog kata! Dobro sam i prošla, bilo je tu svega, od metalnih četki preko nekih držača, svašta je letjelo na mene i okolo parkirane automobile.

Nije dijete krivo, sve je dobro prošlo, idemo dalje… Pored svega što mi je život do sada dobacio, ovo je, moram reći, najoriginalnije! Pogodilo me već dobrano puno, al “grehota” bi bilo naricati; svatko od nas ima svoje projektile. Budeš hrabar koliko možeš, otreseš se, ponosito digneš glavu, pogledaš “protivinika u oči”, kažeš “hvala ti na lekciji, pamtit ću je zauvijek”, odboluješ svoje i dišeš dalje, dan po dan. Al, kaj radiš kad ti lavor padne na glavu?! I razbije se o toj istoj! A Bože-me-prosti, smiješno mi je, što mogu!

Ima već nekoliko godina otkako sam sama sebi rekla “ok, životu se uistinu ponekad treba i rugati”. Ili to ili ćemo izludjeti. Ali, ljudi… Lavor?!?! Na glavu?! Pa nije ni – klavir. (Bogu-fala!)”


Komentari