SVI VOLE ZIGMANA: Srpska pjevačica oduševljena hrvatskim dizajnerom (FOTO)

Instagram

Nakon što je obukao skoro sve na našoj estradi, Zigman sada širi posao preko granice.

Juraj Zigman je jedan od naših najzaposlenijih i najtraženijih modnih dizajnera. Obukao je skoro pa cijelu estradu preko Severine, Jelene Rozge, Nine Badrić, Ane Rucner… Najviše polemike oko njegovog dizajna pokrenula je haljina Nine Kraljić za Eurosong. Dok su ga jedni hvalili, drugi su upravu tu kreaciju proglasili najgorom.

No, Zigmana kritike nisu previše dirale. Fokusirao se na svoj rad i svakim danom dokazuje kako njegovoj mašti nema kraja. Ne samo da je omiljen u Hrvatskoj, nego ga vole i preko granice. Jedna od njegovih novijih obožavateljica je i srpska pjevačica Jelena Karleuša.

Jelena u posljednje vrijeme često nosi baš Zigmanove kreacije. Tako je za jedan od svojih nastupa obukla Zigman bijelo odijelo s natpisom “diva”, kako Jelenu i nazivaju njezini fanovi.

Instagram
Instagram

Karleuša je prije ovog nastupa za jednu tamošnju emisiju obukla i prozirnu haljinu koja je isto djelo Zigmana, a koja ju je posebno imresionirala pa je u opisu slike napisala: “Ovaj čovjek je jeb** nevjerojatan”.

Instagram
Instagram

No, to nije prvi put da je Jelena obukla upravo Zigmanovu kreaciju. Za jedan koncert u Njemačkoj Jelena se odlučila na zlatni kombinezon koji je preko sebe imao i pripadajuću zlatnu “suknju”.

Instagram
Instagram

A prije toga je pjevačica ponijela i body koji je na sebi imao print dolara, a preko njega je išao predimenzionirani zlatni ogrtač. Jelena te ovim izdanjem oduševila publiku u Beogradu.

Instagram
Instagram


Komentari