ŠUPUT OBJAVILA NOVI SPOT: Maja je očito iskopirala Jelenu Karleušu, Kylie Minogue i Severinu (VIDEO/FOTO)

Facebook

Ovo nije prvi put da se Maju proziva kako kopira kolegice u ekraniziranju pjesama.

Zagrebačka pjevačica Maja Šuput objavila je danas dugo najavljivani spot za novu pjesmu “Femme fatale“, a jednu od scena snimala je i na jahti JoyMe srpskog biznismene Philipa Zeptera, koja vrijedi 30 milijuna eura. Na njoj se valja s deset polugolih mišićavih frajera, a njezin styling nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Upravo je njezin izgled odmah postao tema, jer je vidno iskopirala svoje kolegice, što s ovih prostora, a što svjetske.

Džepna venera Kylie Minogue imala je sličnu scenu u svom spotu za pjesmu “Slow” prije dugih 13 godina, a Maja je možda išla na kartu “zaboravilo se”. Jedina razlika između ove dvije scene je što Kylie to radi na bazenu, a Šuput na jahti.

YouTube/Facebook
YouTube/Facebook

U bijelom kupaćem kostimu s dugačkim plavim umecima i plavim ružem na usnama Maja Šuput neodoljivo podsjeća i na Jelenu Karleušu, kojoj je izblajhana i ispeglana kosa zaštitni znak.

Facebook/Facebook
Facebook/Facebook

U snimanju spota Maji je pomagao njezin prijatelj, modni stilist Marko Grubnić, koji je veliki fan Jelene Karueše pa sličnost s dotičnom ne čudi.

U spotu se Maja pojavljuje i u uskom crvenom kombinezonu kakvog je prije osam godina već nosila i kraljica estrade Severina. Splitska pjevačica nosi ga u spotu za pjesmu “Gas, Gas“. Sevkin je kombinezon dizajnirao dvojac ELFS, a Majin njezina krojačica. No, kako je kostim od lateksa podsjećao je i Sevkin posljednji spot za pjesmu “Silikoni” u kojem je ona odjenula lateks, ali crne boje.

Facebook/Facebook/Facebook
Facebook/Facebook/Facebook

Za kraj vam donosimo cijeli Majin spot pa sami prosudite da li je Maja malo ukrala ideja od kolegica ili ipak nije.


Komentari