STEFFANI BANIĆ KAKVU NIKADA NISTE ZAMIŠLJALI: Dobili smo hrvatsku Monicu Bellucci! (FOTO)

Facebook

Big Brother “vampirica” u neviđenom izdanju.

Uzdrmala je javnost svojim ponašanjem, a najviše ju pamtimo po ljubavnoj dramaturgiji s Ervinom kojemu se podala prvu večer. Bez dlake na jeziku, muškobanjasta, promjenjljiva raspoloženja i vrlo rijetko pristojna Steffani je ipak dobila veliku podršku publike. Mnogi su u njoj vidjeli iskrenu osobu dobra srca, koja mora pošteno poraditi na manirima.

Po završetku turbulentnog showa sudionici, točnije bivši stanari, ostali su i dalje pod povećalom javnosti. Tako se pomno prate i potezi ova 20-godišnje Splićanke koja je iz ogromne zelene kožne jakne uskočila u nešto u čemu ju ne možemo ni zamisliti.

Isuseeee koliko je savrsena????????❤❤???????????????? #steffanibanic

A photo posted by Steffani Banić-fanpage ???? (@steffanibanicfanpage) on

Na društvenim mrežama je objavila fotografije u glamuroznom izdanju na kojima izgleda baš poput Monice Belluci. Neosporno je kako mlada Steffani ima prirodnu ljepotu, a haljina i make up su od nje (barem na jedan dan) učinili elegantnu damu. Čak smo haljinu gotovo identičnog uzorka imali priliku vidjeti i na predsjednici.

stefani

Ervin, Đole i Gogo bacili su oko na njezinu ljepotu, a jasno je i zašto. Ispod grube maske krije se nebrušeni biser koji bi uz neke preinake mogao zasjati.

No, kako kaže ona stara “odijelo ne čini čovjeka”, pa tako ni haljina ne može promjeniti ono što smo vidjeli i čuli. Zna se što čini damu…

>>>DJEVOJKA KOJA JE ZGROZILA REGIJU: Evo tko je zapravo Steffani Banić!

>>>THE BEST OF STEFFANI BANIĆ: Ovi trenutci obilježili su Big Brother (VIDEO 18+)

>>>STEFFANI KAKVU JOŠ NISTE VIDJELI Možete li vjerovati da je to ista osoba? (FOTO)

 


Komentari