SRPSKI PJEVAČ PODRŽAO ‘VATRENE’: ‘Drago mi je da se razumijem u nogomet. Hrvatska do finala!’

Boban Rajović/Facebook

Ova dva srpska pjevača podržala su naše “Vatrene”.

Europsko nogometno prvenstvo glavna je tema većine, a sjajnu igru naše reprezentacije često komentiraju i poznate osobe.

Tako je bilo i ovoga puta kada je nakon povijesne utakmice naših “Vatrenih” protiv Španjolske pjvač Boban Rajović objavio znaimljivu fotografiju (status) na facebooku na kojoj je pisalo: “Kada sam čestitao Hrvatima na pobjedi protiv Turaka bilo je raznih komentara. Evo večeras dokazuju da su najbolji na EP i drago mi je da se ja razumijem u nogomet. HRVATSKA DO FINALA.”

Facebook
Facebook

Podsjedimo Boban je nakon tekme s Turskom objavio status u kojem stoji: “Čestitke hrvatskim nogometašima! Hrvatska ima tim za finale! Svaka čast dečki i samo hrabro! Sretno!”

Facebook
Facebook

Boban nije jedini srpski pjevač koji je podržao našu repku, pa se statusom obratio i reper Cvija: “Puno poruka od vas vezano za moje navijanje na Europskom prvenstvu! Za koga ću navijati!? Srbija se nije plasirala, jako mi je žao zbog moje zemlje, ali takvi smo trenutno. Krivo mi je i zbog Bosne. Naprijed Modriću, Kovo, Rakito, Brozo, Mandžo i Hrvatska. Podrška i pozdrav za sve moje prijatelje iz Hrvatske. Do finala!!

Facebook
Facebook


Komentari