Slavko Sobin iznenedio iskrenom molbom: ‘Ljudi, nemojte mi slati slike intimnih dijelova tijela’

Facebook / Slavko Sobin

Glumac Slavko Sobin (34), pobjednik ovogodišnje sezone showa ‘Ples sa zvijezdama’ zauzet je projektima, ali kako kaže, to je i priželjkivao, piše 24sata.

“Ovu godinu ne stignem imati privatni život i to mi je okej jer sam zaželio jako radnu godinu. Dapače, bilo mi je i dosta privatnog života i sad ovo malo što imam, dosta mi je”, ispričao je.

Dodao je kako ne smatra da su muškarci koji pokazuju emocije zbog toga ‘manje muškarci’.

“Apsolutno se ne slažem s tim. Dapače, najmanje si muško ako se stalno pokazuješ da si neki alfa. Pravi muškarac pokazuje emocije”, pojašnjava Slavko.

Što se tiče budućnosti, ima planove kako bi sve trebalo izgledati, pa ni ne razmišlja o nekoj čarobnoj kugli za proricanje budućnosti. Ipak, volio bi s vremena na vrijeme dobije neki znak da je na dobrom putu i da tako nastavi.

“Znam kakvu bih budućnost htio, pa evo… Treba mi samo da mi se kaže: ‘Ne, ne to, ovo drugo izaberi'”, našalio se glumac koji je ispričao kako nije dobio niti jednu ulogu preko kreveta.

“Da jesam, priznao bih. Govorio sam u početku da je to okej, jer to je ionako prvi korak, kasnije se ionako moraš dokazati, ali nisam dobio uloge preko kreveta”, kaže.

U mobitelu ima podjednako svojih i tuđih golih tijela, ali samo zato što mu ih pratitelji neprestano šalju na Instagramu.

“Svoje gole fotografije imam tako da bi vidio napredak u teretani. Imam puno tuđih fotografija među porukama na Instagramu. Izbrišem ih i blokiram. Ljudi, nemojte mi molim vas slati slike intimnih dijelova tijela”, zaključio je Sobin.


Komentari