SIMONINO SKROMNO SLAVLJE: Umjesto šampanjcem proslavila rođendan uz čašu vode i zahvalila Bogu (FOTO)

Simona G. Mijoković/Facebook

Simona je prije četiri godine spas pronašla u vjeri. Počela je ići na duhovne obnove i potpuno promijenila stil života.

Bivša starleta i manekenka,  a sada vizažistica Simona Mijoković proslavila je 32. rođendan ovaj vikend u zagrebačkoj konobi. No, to nije bilo jedino slavlje jer je i Simonin suprug Stanislav Mijoković slavio svoj 50. rođendan koji je napunio prije osam dana. Da stvar bude još simpatičnija, ovaj bračni par nije jedini koji je slavio svoj rođendan jer je i Simonina kće Gabi, koju Simona ima s Antom Gotovcem rođena 3. travnja, a na taj dan rođendan slavi i Stanislavova Marta, majka Tamara iznenadila ju je tortom s ukrasima u obliku šminke

Skromna slavljenica je rekla: “Mnogi su me pitali što želim za rođendan, a ja već imam sve što želim: prekrasno dijete, Bože, hvala Ti na daru majčinstva, i prekrasnog supruga, od Boga mi darovanog Stanislava. Moja obitelj ima najveći dar, a to je spoznaja da je Isus naš otkupitelj, naš put, istina i vječni život. Želim si samo jedno, da mi Isus uvijek bude na prvome mjestu jer onda znam da će sve biti u redu.”

Simona G. Mijoković/Facebook
Simona G. Mijoković/Facebook

Supružnici su se na dvostrukoj rođendanskoj zabavi oprostili od prijatelja jer se sele u austrijski Linz, gdje Stanislav, inače rodom iz Tovarnika, živi i radi. Simona je kćer Gabi već upisala u tamošnju školu, a ona će, biti vizažistica u kazalištu.

Simona je rekla: “Sretna sam. Veselimo se novom životu. Svaki dan na misi zahvaljujem Isusu za sve što je učinio za mene.”

Iako je svojedobno, kako sama kaže, bila u paklu droge, alkohola, orgija i bulimije, Simona je prije četiri godine spas pronašla u vjeri. Počela je ići na duhovne obnove i potpuno promijenila stil života i navike, piše 24sata.hr.


Komentari