Žene napale Šimlešinu suprugu zbog nereda u kući, a on ih ušutkao

Facebook

Bruno Šimleša na Badnjak je objavio fotografiju svog stana, a vrlo brzo se našao na udaru kritika zbog nereda. S obzirom da su kritike bile upućene njegovoj supruzi, Šimlešu je to zasmetalo te je stao u njezinu obranu.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Ne znam kako vam supruga može dozvoliti takav nered. I to za Božić…” Primio sam nekoliko sličnih poruka preneraženih žena koje je više zasmetao naš nered, nego što smeta nama. Čak mi se ni ne da naglasiti tu očitu besmislenost da ti njih muči naš nered. Ono što je neusporedivo problematičnije jest što su one uvjerene da je to problem moje žene!?
Moja žena nije moja sluškinja!

I ne, nije njezina odgovornost održavati red u kući. To je naša zajednička odgovornost! I nije “ona dozvolila nered”, nego smo ga zajedno dozvolili. Veš je bio suh i na Badnjak, ali smo ga tek jučer pokupili. Nije nam se dalo. I jednome i drugome 🙂 Prioritet nam je imati uredna srca, a ne dnevni boravak i nekad nam se jednostavno ne da. Zajedno smo u tome. Naravno da nam u kući ne kampiraju žohari, ali nered nas uopće ne uzrujava. Ali oboje, u istoj mjeri odgovaramo za to. Ako nije skuhano, to naša odgovornost, a ne njezina. Pa nisam ja alergičan na kuhinju 🙂 Isto se odnosi i na održavanje reda u domu, kao i na odgoj. To su sve naše zajedničke odgovornosti, 50-50! Ajmo više izaći iz tih pećina!”, napisao je.


 

Komentari