SEVKA, JECA ILI LANA? Ovo su komentari outfita popularnih pjevačica kakve još niste čitali (FOTO)

Facebook/Severina

Pokazali smo modno istreniranom oku stručnjaka tri odjevne kombinacije naših popularnih pjevačica. One su Severina, Jelena Rozga i Lana Jurčević.

Neosporno je kako su sve tri atraktivne i na razne načine pokušavaju privući pažnju i reakciju publike, kako glasom i stasom tako i krpicama koje nose. Pročitajte što britki ORMAR TEAM (O. T.) Zagreb.infa misli o njihovim kreacijama.

Tko će prvi nego – Sevka

Komentator O. T no.1: Seve Internacionale za svoj nastup u Jelsi na otoku Hvaru izabrala je kratku usku haljinicu koja je isticala njezine duge noge za igranje. Zanimljiv detalj na haljini bile su perlice koje su joj dale posebnu čar. Je li Severina obukla bijelo kako bi najavila svoju skoru svadbu za mlađeg dečka? Ono gdje se naša draga Seve okliznula je izbor cipela, koje su mogle biti nude ili bijele, nikako ne ove koje ima, kriminalne su, prozirne, pa crna i boja šampanjca (znamo da su u modi, ali NE). Narukvica je suvišna uz takvu haljinu.

Komentator O. T no.2: Seve mora da je na ovu halju pljunula oveću svotu, ali izgleda mi jeftino k’o prosječna cajka u Bbs-u. Srećom ona ima dobro tijelo pa je to malo izvlači. Cipele su solidne. Nista posebno niti vrijedno pažnje. Nakit od pustih kugli ne primjećujem a za ovako napirlitanu haljinu čak i lokne u kosi su previše. Pomalo podsjeća na one stiropor kuglice koje dobiješ u kutiji kad kupiš neki aparat.

Druga na redu je Jele (kao što bi zlobnici rekli Sevkina najveća suparnica)

rozga

Komentator O.T. no. 1: Djevojka sa sela pošla prvi put van, tako možemo nazvati ovaj Jelenin styling. Bijeli uski body je jedina dobra stvar na njoj iako nije ništa poseban, Jelena bi trebala znati da scenska garderoba zahtjeva malo više truda. Ova minica s resama je toliko očajna da izgleda kao da je očerupala zavjesu. Cipele su vidno skratile njenu nogu, možda su joj udobne, ali nikako ne idu na kombinaciju. Frizura je kriminal, više takve nema ni u Pušćoj Bistri.

Komentator O.T. no.2: Frizura J.Ro je kao “Hajdi na livadi”, sam kaj ona nije na livadi. A bome nije vise ni curetak. Šminka se na njezinoj blijedunjavoj puti ne primjeti. Cipele su izvrsne u usporedbi s odjećom. Manjka joj detalja koji bi podigli ovu bezveznu kombinaciju. To perje ili strike koje vise iz suknje ne šalju dojam da je trendi već nemarna. Otvorila je ormar i navukla prvo što ima. Majica mi je za plažu.. Ma niti to. U svakom slučaju daleko od trona kraljice estrade. Onako “heej majstore kaj se dogodilo?

Lana Jurčević je treća “celeb curka” čiju fotku smo pokazali našim O.T.-ovicima

Komentator O.T. no.1: Lana je urbano mlado djevojče. I bome zgodna. Hlače joj dobro stoje na njezino fleksi tijelo. Majica je nula bodova, nedorečena i bezvezna. Ovi djetinjasti cirkoni mi ne idu na rockersku crnu kombinaciju. I pomalo je nejasno čemu ‘očale u zatvorenom prostoru. Sve u svemu obično, al’ dobro joj stoji.

Komentator O.T. no.2: Lana je pravi primjer urbane djevojke sa zagrebačkog asfalta. Pretpostavit ćemo da je ovaj outfit obukla za kavu s prijateljicama ili šetnju gradom. Nije ništa posebno ali meni se sviđa. Crno je sigurna karta, a modernim polariziranim sunačanim naočalama je zaokružila cijelu priču, ali se nadam da je upravo na izlasku. Nemam većih zamjerki, osim da je majica mogla biti malo duža i pokriti njen ravan trbuh.


Komentari