Severinini najteži dani: ‘Drage moje žene, čitam ovo i plačem. Koliko ste mi dali snage.’

Instagram

 

Na Facebooku su pokrenule grupu ‘I ja sam majka’.

Općinski sud u Zagrebu nedavno je donio odluku prema kojoj Severinin sin Aleksandar trenutačno jedan tjedan živi s njom, a jedan s ocem. Njezin odvjetnički tim nada se da će sud do sredine srpnja odbaciti tu privremenu mjeru, a Severinine prijateljice i kolegice u ovoj situaciji su odlučile dati joj javnu podršku.

Na Facebooku su pokrenule grupu ‘I ja sam majka’, a istoimenu grupu je na Viberu pokrenula i Ana Rucner. Ohrabrujuće rečenice Severini su uputile  Žanamari Perčić, Pamela Ramljak, Pinčić Rogoznica i mnoge druge poznate majke.

‘Cure, podržimo zajedno našu Severinu, ne možemo dopustiti da nas razdvajaju, pa kako bi nama bilo da ovo prolazimo’, ‘Samo je jedna majka i samo je jedan odnos majke i sina’, ‘Draga ženo samo hrabro, čuvaj, ne daj miša malog kojeg si nosila u sebi, čije je srce kucalo zajedno s tvojim’ samo su neke od poruka uz hashtag #ijasammajka.

Facebook
Facebook

Njihove poruke došle su i do Severine

“Drage moje žene, čitam ovo i plačem. Koliko ste mi dali snage. Hvala vam na divnim riječima, podršci i ljudskosti. Vjerujem da se mnoge prepoznaju u mojoj situaciji, ali najteže se boriti sam za sebe. Čitam svaku vašu poruku od početka, iznova i iznova. Dobar je osjećaj znati da nisi sam. Bog vas blagoslovio.” poručila im je.


Komentari