SEVERININA SESTRA TAKNULA U ŽIVAC: Žestoko napala Popovića, a on uzvratio još jače (FOTO)

Facebook

Izjave Severinine sestre očito su pogodile Milana Popovića u “živac”.

Kako prekidi veze i rastave znaju biti bolne i komplicirane, a pogotovo kada se u takvim situacijama nađe i djete uvjerili su se mnogi. No kada je riječ o slavnim osobama poput Severine situacija time postaje još gora jer zavađene strane na najgori mogući način koriste medijski prostor i sva dostupna sredstva kako bi komunicirale ili se pak osvetile onom drugom.

230806_10150246684732053_6406140_n

Gledano nekoliko godina unazad naizgled idealan par dobio je dijete, no kad su počele nevolje krenuo je i interes šire javnosti koji je zahvaljujući “okršaju” roditelja nedužnog mališana stavio u centar pažnje. Prekid veze doveo je par u stanje međusobnog prepucavanja i niskih udaraca i to se sve događalo pred očima javnosti.

Severina Vuckovic i Milan Popovic, foto 3

Optužbe Severinine sestre

Marijana Vučković izjavila je kako joj sestrin bivši brani viđanje nećaka i da joj je zabranio predaju darova za Božić. Milan Popović oglasio se preko odvjetnika. Njegovi odvjetnici srpskim su medijima poslali priopćenje u kojem tvrde da su te optužbe netočne.

“Milan Popović nikada nije zabranjivao Marijani Vučković da viđa maloljetnog Aleksandra Popovića, te nisu točne tvrdnje da joj Milan Popović nije dozvolio da maloljetnom Aleksandru Popoviću 2014. godine uruči paketiće za pravoslavni i katolički Božić. Neistina je da joj nije odgovorio na poruku da maloljetnom Aleksandru donese poklone za oba Božića”, priopćili su Popovićevi odvjetnici, prenose 24sata.

Marijana Vučković iznosi svoj pogrešan stav da su izjave Milana Popovića po novinama kontradiktorne, a neistinito navodi da je u jednoj tvrdio ‘da će imati drugo dijete sa Severinom, a da u tom periodu od pet mjeseci, kada su se rastali, nije viđao dijete’. Neistinito je i da je Milan Popović izjavljivao ‘koliko je svojih para dao u ljubavnom zanosu'”, ustvrdili su pravni zastupnici Milana Popovića.

>>SEVERINA SVE VIŠE PROVOCIRA MILANA POPOVIĆA: Maleni Aleksandar zaboravlja na očevu obitelj… (FOTO)

>>SEVE DOBILA ŽESTOKU KONKURENCIJU I DVOJNICU: Kada vidite fotke ove cure, ostat ćete šokirani! (FOTO)

>>>SEVERININA DRASTIČNA PROMJENA IZGLEDA: Pogledate li u ove fotke malo bolje, sve će vam biti jasno… (FOTO)


Komentari