SEVERINA SVE VIŠE PROVOCIRA MILANA POPOVIĆA: Maleni Aleksandar zaboravlja na očevu obitelj… (FOTO)

Instagram

Čini se kako je u obitelji Kojić prava idila.

Na fotografiji koju je prije nekoliko dana na društvenim mrežama objavio Igor Kojić vidi se kako izgledaju blagdani u njegovoj obitelji. Vesela Severina i njezin sinčić Aleksandar,  njezina majka Anka, Igor te Igorovi roditelji Olja i Dragan Kojić Keba djeluju poput prave skladne obitelji.

”Ja sam svekar za desetku, a i Severina je snajka za deset. Igor i ona se jako vole i to je prava ljubav. Mi se stalno šalimo, smijemo i prava smo sretna obitelj. Jedva čekam da postanem deda i da me razvesele unučetom. Mada, moram naglasiti, postoji jedan divni dječak Aleksandar, koji me već zove deda” izjavio je Keba.

No, nije tajna kako su nakon ovog vjenčanja godine na površinu isplivale obiteljske trzavice na relaciji Vučković-Kojić pa je tako Severinina sestra Zdenka priznala kako je Severinino vjenčanje doživjela kao pravi cirkus te priznala kako njezinoj obitelji smeta činjenica što je pjevačica u braku sa Srbinom.

Prema pisanju srpskih medija, čuvši za ovakve izjave Severinine sestre, Igorov otac Dragan Kojić Keba, zahladio je odnose sa snahom pa se nagađalo kako je brak Severine i Igora već na samom početku na klimavim nogama te da su zbog obiteljskih neprilika otkazali i medeni mjesec.

>>> KRAJ KAOSA U OBITELJI KOJIĆ? Sevkin Igor objavio fotku intimne obiteljske proslave (FOTO)

Srećan Božić svim prijateljima i vernicima koji danas slave!

Fotografiju objavljuje Igor Kojic (@igorkojic)


Komentari