SEVERINA ‘ISKOPIRALA’ RIHANNU?! Poslušajte teaser za njezin novi spot, sve će vam biti jasno! (VIDEO)

Pjesma na prvo slušanje podsjeća na veliki Rihannin svjetski hit.

Severina je danas na svom Facebook profilu objavila teaser za novu pjesmu “Seknude” koja će svjetlo dana ugledati u ponedjeljak 30. svibnja 2016. točno u podne. No, osim činjenica što je prema svemu sudeći, riječ o novom ljetnom hitu, nemoguće je ne primijetiti kako glazbena podloga sa Severinine nove pjesme gotovo identično zvuči kao i Rihannin hit ”We found love”, a primijetit ćete kako i sami prizori iz Severininog spota neodoljivo podsjećaju na onaj Rihannin.

https://www.youtube.com/watch?v=xP_1CnL2llo

 

Je li se  Severina vođena tim “kopiranjem” njenog hita odlučila na isto ili je riječ o najvećem plagijatu do sada, prosudite sami!

Podsjetimo kako je posljednji Sevkin veliki hit u suradnji s Ministarkama “Uno Momento” doživio pravi bum, a na YouTubeu ima više od 75 milijuna pogleda. No, kako to biva u svijetu glazbe pjesme se “kradu, posuđuju i obrađuju” pa je tako napravio i jedan grčki izvođač, koji je izveo “Uno momento” u svojoj verziji, a radi se o  Constantineu (PersonaSu).

Za obradu ove pjesme odlučila se i velika latino pop kraljica Thalia, koja je pjesmu čula u grčkoj izvedbi i odmah ju poželjela prepjevati. Njezina obrada pjesme zove se “Tiki Tiki Ta“.

>>> SEVERINA ZAPALILA INSTAGRAM: Pogledajte što je pjevačica stavila na glavu! (FOTO)


Komentari