SEVERINA JE IPAK PRETJERALA: Je li na odmoru u Dubaiju zaboravila na nešto vrlo važno? (FOTO)

Već tri dana, na Instagram profilu Severine Kojić pojavljuju se fotografije koje imaju jednu vrlo očitu zajedničku stvar. 

Jasno je da nam Seve na ovaj način poručuje kako je njen odmor iz snova pri kraju, no je li možda pretjerala s tim? Naime, već tri dana na svom Instagram profilu objavljuje fotografije, u kojima je vidno da se pozdravlja od Dubaija. To, osim po njenim opisima fotografija, zaključujemo i po natpisu “Game over” na njenoj majici.

Međutim, postavlja se pitanje je li se Severina ipak malo zanijela u pozdravljanju s prekrasnim Dubaijem i pritom zaboravila na vrlo važnu stvar, s obzirom da već 3 dana objavljuje fotografije u – jednoj te istoj majici?

Game Over, Dubai. #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on

Kako je u Dubaiju uvijek toplo, a trenutno su 23 Celzijeva stupnja, trodnevno pojavljivanje u istoj odjeći po mnogima bi spadalo u kategoriju loše higijene. Ipak, logičnije je objašnjenje da je Severina uzela odmor od društvenih mreža, a ne od osobne higijene, pa je tako jednostavno postala manje ažurna na Instagramu i objavljuje stare fotografije. 


Komentari