SEVE KAO KNJIŽNIČARKA, ĆORLUKA KAO KONOBAR: Evo čija je škola i danas potpuna nepoznanica!

Gibboni Official FanClub / Facebook

Slavni estradnjaci Lijepe naše u svojim biografijama kriju mnoge pikantne detalje.

Na estradi se pojavljuju i mnoge zvijezde čiji je sjaj zapravo upitan, jer nerijetko se možemo zapitati tko su to hrvatski celebritiji i čime se doista bave. Premda je na ovo pitanje gotovo nemoguće odgovoriti, nije teško zaviriti u školske diplome poznatih te ustvrditi čime bi se bavili da nisu tu gdje jesu.

Najpoznatija među poznatima svakako je Severina. Prvi mikrofon glazbene scene, moglo bi se slobodno nazvati ovu damu koja je osnovnu školu završila u splitskim Pujankama. Zanimljiv podatak jest da je u monografijama poznatih te škole naprosto nema.
Seve je završila srednju bibliotekarsku školu, a u trećem razredu upisuje srednju glazbenu školu Josipa Hatzea koju nikada nije okončala. Za razliku od Severine, Nives Celzijus pohađala je, ali i završila 13. gimnaziju u Zagrebu. Gimnaziju je završila i manekenka Aleksandra Grdić.
Popularna Remi iz Elementala završila je Filozofski fakultet na kojem se odlučila za engleski i španjolski jezik te književnost, a Mile Kekin je profesor njemačkog i engleskog jezika. Zdravko Čolić ima diplomu Ekonomskog fakulteta u Sarajevu dok je njegova kolegica po mikrofonu Neda Ukraden završila čak dva fakulteta – Pravni fakultet u Sarajevu i Filozofski fakultet – odsjek engleski jezik i književnost.  Danijela Trbović studij medicine kojega je u mladosti upisala nikada nije privela kraju. 
Neven Ciganović upisao je Tekstilno tehnološki fakultet u Zagrebu na kojem mu je ostalo sedam ispita do kraja, no zbog sve više posla nikad ga nije završio.

Nogometaši su keramičari, konobari, ali i pravnici i profesori…

Luka Modrić i Vedran Ćorluka je završili su ugostiteljsku školu, a Ivica Olić je serviser televizora. Mario Mandžukić je pak postavljao keramičke pločice jer mu je to struka nakon završene srednje škole. Gordon Schildenfeld  je išao u sportsku gimnaziju, Josip Šimunić i Eduardo Da Silva također u gimnaziju, dok je Niko Kranjčar završio MIOC. Na vratima je Stipe Pletikosa koji je upisao Kineziološki fakultet. Slaven Bilić završio je Pravni Fakultet, a Zvone Boban je profesor povijesti.
11836735_402425969952196_4887325664258534225_n
Srednju baletnu školu pohađala je i završila Jelena Rozga, dok široj javnosti i nije pretjerano poznato koju školu je završio popularni Jole. Jaques Houdek po zanimanju je frizer, a Tony Cetinski završio je Hoteljersko turističku školu. Zanimljivo je na koncu spomenuti da se u biografiji Nine Badrić nalazi podatak kako je završila dopisnu školu. Javnosti pak nije dostupan podatak o obrazovanju megapopularnog Gibbonija.


Komentari