ŠALKOVIĆ ODUŠEVIO OBOŽAVATELJE: Prvi put sam čuvao sina i doživio ovo (FOTO)

Facebook

Biti majka podrazumijeva ogromnu obavezu, predanost, odricanje i još mnogo toga, a to je uvidio i Hrvoje Šalković.

Apsolutno sve majke potvrđuju kako se od prvog trenutka kada to malo klupko ljubavi zaplače cijeli svijet promjeni. Ta neizmjerna sreća, povezanost, ljubav, ali i briga traju cijeli život. Nebrojeno puta, bez obzira na godine, utjehu, ohrabrenje i savjet potražit ćemo upravo od majke. One bez i jedne riječi znaju sve naše brige, strahove, boli, ali i sreću.

Biti majka podrazumijeva konstantnu brigu, a Hrvoje Šalković iskusio je to na svojoj koži po prvi put nakon što je ostao sam sa sinom.

“Znači ovako, majčinstvo treba priznati kao zanimanje, treba se plaćati barem dvije godine, i treba se plaćati masno. Prošlog je vikenda žena radila, punih 36 sati sam bio sam s malcem (9 mjeseci), po prvi puta. Kao da me pregazio kamion, kao da sam kopao rudnik / obarao rekord u oranju njive. Ljubav je neupitna, ali te stvar jednostavno zdrobi. Sve majke svijeta (plus bake), kapa do poda, svaka vam čast :) A vi dupeglavci od politike, zabijte si soma eura u guzicu, dajte majkama duži porodiljni i hrpu beneficija. Ili probajte sami kako je to, toljage jedne. Eto”, napisao je naš pozn ati pisac i oduševio skoro 10.000 ljudi.

S njegovim tvrdnjama složile su se brojne obožavateljice.

Majka je majka,teta,psiholog,doktorica,domacica,cistacica i sve ostalo cega se sjetite. Bravo na postu svaka rijec na svom mjestu….“, kazala je Jasna i tako potvrdila sve već navedeno.

hrvoje


Komentari