ROZGA ODUŠEVILA FANOVE FOTOGRAFIJOM: Ne sjećamo se kada je pjevačica ovako izgledala (FOTO)

John Pavlish

Iako je njihova veza u nekoliko navrata bivala osporavana i proglašavala marketinškim trikom, čini se kako su napkon sve glasine otklonjene.

Nije prošlo niti pola godine otkako su popularna pjevačica Jelena Rozga i svjetski poznata polovica dua 2Cellos, Stjepan Hauser, obznanili javnosti kako su u vezi, a sada se već nazire svadba. Naime, uoči dana zaljubljenih Stjepan je Rozgi postavio, “ono” pitanje, a ona je na opće oduševljenje svojih, a i njegovih obožavatelja kazala sudbonosno da.

Iako je njihova veza u nekoliko navrata bivala osporavana i proglašavala marketinškim trikom, čini se kako su napkon sve glasine otklonjene, a to nam gotovo svakoga dana iznova dokazuje Rozga svojim objavama na Instagramu.

U svojoj posljednjoj objavi, Rozga izgleda kao nikada do sada, njezina fotka zrači nekom pozitivnom energijom i djeluje veoma sretno. Rijetko kada smo ju vidjelu u takvom izdanju, a razlog tomu je vjerojatno što je napokon pronašla ljubav svog života. Uz fotografiju je kratko napisala i “And I think to myself, what a wonderful world”, a njezini fanovi ubrzo su ju zasuli brojim komentarima i čestitkama na zarukama.

And I think to myself, what a wonderful world.. #jelenarozga

Fotografiju objavljuje Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

>>> IZNENAĐENJE TIK PRED VALENTINOVO: Jelena Rozga dobila zaručnički prsten (FOTO)

>>> Evo kako su JELENA ROZGA I STJEPAN HAUSER potvrdili priču o marketinškom triku (VIDEO)

>>> JE LI OVO NAJVEĆA LJUBAVNA PREVARA DO SADA: Rozga i Hauser jedan od boljih marketinških trikova ikad?

Komentari

loading...