PROPALO VJENČANJE ALKE VUICE: Progovorila o pravoj istini o zarukama (FOTO)

Zarko Basic/PIXSELL

Pjevačica Alka Vuica ipak se ne udaje za Zlatka Arslangića s kojim je u vezi već četiri godine.

Iako se donedavno mislilo kako će se Alka konačno skrasiti i svoju vezu sa sarajevskim ugostiteljem okruniti brakom,  čini se da je to jako daleko od istine, piše Story.

”Nosit ću vjenčanicu. Prije nekih mjesec dana svi su mediji objavili kako se udajem, što je apsolutno netočno i neprovjereno. Zato danas novim vjenčanicu iz štosa. Žene obično nose vjenčanicu kad se udaju, a ja je nosim kad želim demantirati vjenčanje”, rekla je Alka i demantirala da je ikada planirala stati pred oltar.

”Ne znam ni odakle to. Valjda je to moderno. Ako se niste udali, onda to nije vijest”, rekla je pjevačica, a njezinom partneru ne smetaju priče o vjenčanju.

Ipak, svojevremeno je objavila da su je Zlatku privukla dva-tri milijuna.

”To je bila šala koju sam prepisala od Madonne. Zaljubljenost je msitifikacija i strast, a ljubav je puno dublja, mirnija i potpuno različita od zaljubljenosti. Jedno prelazi u drugo, a ako ne pređe, onda je nemonovan rastanak. Ljubav se može dogoditi i bez zaljubljenosti, ali zaljubljenost bez ljubavi ne može opstati” rekla je pjevačica i ovom prilikom otkrila kako  izgleda kad je zaljubljena.

”Pišem pjesme i luda sam. Kao i kod svih, zaljubljenost me čini neuračunljivom. Kad se zaljubimo, dajemo se u cijelosti, ili barem msilimo da to činimo. Svoju slobodu, to nikad ne bismo smijeli dati neikome. Slobodu da budemo ono što jesmo, da kažemo ono što msilimo, da živimo onako kako smatramo da je ispravno”, zaključila je Alka.

Komentari