PRODUŽENI VIKEND: Pogledajte gdje su otišli naši poznati

pixabay.com

Produženi vikend je najbolje provesti u ljepotama našeg Jadrana.

Obzirom da je pred nama produženi vikend, većina ljudi si je “spojila” produženi vikend. Mnogi poznati su iskoristili to vrijeme za odmor i bijeg od svakodnevnice. Otišli su put Jadrana i prepustili se čarima i ljepotama našeg mora, no neki su spas potražili i na drugim mjestima.

Tako se naprimjer Lana Banely uputila na otog Ugljan, gdje joj društvo pravi njezin mali sinčić Adriano koji je već hrabro obavio svoje prvo ovogodišnje kupanje u moru. Lana je objavila fotografiju na svom Instagram profilu i dokazala u kakvoj je top formi, a u opisu slike je napisala: “Bez brige…bez pameti…zasluženo.

Lana Banely/Instagarm
Lana Banely/Instagarm

Naš pjevač Luka Nižetić praznik je odlučio provesti na Komiži gdje se u svome food & wine baru Fabrika priprema za nadolazeću sezonu. Kadrovima mirnog mora i palmi prenio je dio viškog spokoja, a luka je nadodao samo hastag #lipota, s kojim se u potpunosti slažemo.

Luka Nižetić
Luka Nižetić/Instagram

Lukina prijateljica i TV voditeljica Marijana Batinić uputila se tako prema svom rodnom Splitu, te je na Instagramu objavila fotografiju iz automobila uz komentar “Živjeli praznici!”

Marijana Batinić/Instagram
Marijana Batinić/Instagram

U prirodu je pobjegla i Korana Gvozdić. Sunčano vrijeme odlučila je provesti na predivnim Plitvičkim jezerima u društvu prijateljice.

Korana Gvozdić/Instagram
Korana Gvozdić/Instagram

Pjevač Marko Tolja uživa u Veneciji, a na Instagram profilu se pohvalio slikama iz Gardelanda, gdje očito uživa kao malo dijete.

Marko Tolja/Instagram
Marko Tolja/Instagram


Komentari