PRIJE SU SE TOGA SRAMILI, ALI DANAS OKREĆU ‘MASNE PARE’! Ovo su kraljevi i kraljice svadbi

Iva Ciglar/Instagram

Naše glazbene zvijezde su se prije sramile da pjevaju po svadbama, a danas im je to glavni posao. Maja Šuput je kraljica svadbi čijesu gaže rezervirane godinu dana unaprijed. Na društvenim mrežama tako se pojavio video u kojem ju vjenačni kum zasipa novcem. Ona po svadbenoj gaži zaradi od 6 tisuća do 8 tisuća eura.

Jole Čagalj također zarađuje lijepu svotu na svadbama.

“Nekad su se izvođači sramili reći da pjevaju na svadbi, no danas su im to vrlo unosne gaže jer na svadbi možete postići puno veću cijenu nego na koncertima. Postoje različiti tipovi pjevača na vjenčanjima. Oni koji zabavljaju goste čitavu noć sa širokim repertoarom pjesama. Zatim oni koji dolaze otpjevati par pjesama bilo za prvi ples ili negdje u sredini svadbe kao iznenađenje, ili oni koji usred večeri imaju svoj koncert. Mislim da je Maja Šuput apsolutna kraljica svadbi i da vrijedi svakog eura. Bio sam na nekoliko svadbi gdje je ona pjevala i, vjerujte mi, nitko nije ostao sjediti. Imati ekskluzivan koncert usred svadbe i rođendana je praksa i vani. Samo to vrijedi za one dubljeg džepa.”, rekao je Jole za Jutarnji list.

“To su uglavnom izvođači koji cijelu noć mogu zabavljati uzvanike. Naravno da postoje i anonimni odlični bendovi koji nastupaju svaki vikend jer su kvalitetni i imaju osjetljivo manju cijenu od gore navedenih poznatih imena. Čak neki od njih snimaju singlove koji im pomažu da dignu cijenu i dođu do većeg broja nastupa.”, rekao je Zorna Škugor, iskusni menadžer.

Indra Levak također je rado viđena gošća na svadbama. Nju najčešće angažiraju mladenci za prvi ples.

“Ja sam Slavonka koja voli ljude, voli feštu, a pjevam iz srca s istim žarom i nakon skoro 25 godina druženja s mikrofonom i mojom vjernom publikom svih generacija. To ljudi prepoznaju. Kad se popnem na pozornicu sigurna sam da svi osjete moju energiju za koju kažu da je zarazna!”, rekla je Indra.

 


Komentari