Poznati menadžer otkrio zašto Jacques ipak neće pobijediti na Eurosongu

FOTO: Youtube

“Bizarno sjajan nastup” ipak nije dovoljan za pobjedu.

Dan nakon Jacquesovog nastupa na Eurosongu reakcije ne jenjavaju. Svojom izvedbom pjesme “My Friend” pjevač nas je ostavio bez daha, kako nas Hrvate tako i većinu Europe te stranih medija. Houdek je zasjenio konkurenciju, a njegove glasovne mogućnosti jednostavno su nevjerojatne.

No, poznati menadžer Vedran Strukar tvrdi – Jacques ipak neće pobjediti na Eurosongu. Kratkim osvrtom na svom Facebook profilu Strukar je objasnio i zašto je to tako, odnosno zbog čega ovaj “bizarno sjajan nastup” ipak nije dovoljan za pobjedu.

Odgledao sam noćas na miru snimku Jacquesovog nastupa u polufinalu. Nakon dugo vremena, konačno mi nije bilo neugodno tko nas predstavlja na Eurosongu. Nastup bizarno sjajan, izvedba vrhunska. Na tome mu svaka čast. Nismo se osramotili. Naprotiv! No, ova pjesma i izvođač nemaju šanse za pobjedu i to samo zato jer nema projektne strategije niti jasno artikulirane PR vrijednosti kako bi brojni europski mediji u tome pronašli keč za dodatnu promociju i poguranac. A bez toga – sve je uzaludno. Šteta!

Nedostaje mu genije u timu kao što je kolega Saša Mirkovic koji je prije točno 10 godina cijeloj Europi pokazao kako se talentom i kreativnim idejama s praktički nepostojećim budžetom može doći do pobjede. Predviđam svakako ulazak među prvih deset i na tome Jacquesu unaprijed čestitam. Eurosong u Zagrebu, drugi put, ipak ćemo, nažalost, još čekati.” pojasnio je Vedran Strukar.


Komentari