Poznate Hrvatice u akciji spašavanja Todorića: Imena će vas iznenaditi

Foto; Instagram

Danima hrvatska javnost svjedoči sagi koja se odvija oko Agrokora.

Kompanija je ovo iza koje stoje članovi najbogatije hrvatske obitelji, one Ivice Todorića. Otac Ivica svoje je poslove uvijek držao podalje od očiju javnosti, ali mediju su stoga nerijetko oblijetali njegovu kćerku Ivu Todorić Balent, damu koja se svojim stilom života hvalila i na društvenim mrežama uživajući u društvu poznatih Hrvatica. Iva po svemu sudeći ima vjerne prijateljica pa je tako Karla Kaić stilistica i supruga poduzetnika s kojim Todorić gradi zgradu na Knežiji otpočela borbu za Agrokor.

Nakon nje akciji su se priključile i ostale cure s domaće estrade s kojima se Iva druži, a među njima našla se i Severina. Pofotkala se kraljica estrade s blagajnicama Konzuma te sliku objavila na Instagramu moleći narod za spas Agrokora.

”Konzum, navijam za vas i za sve ove prekrasne žene”, napisala je.

Akciji se priključila i Iva Balaban moleći prijatelje i obožavatelje da zajedno spase Agrokor.

”Zbog svakog radnika i njegove obitelji, zbog svih hrvatskih proizvođača i svakog hrvatskog proizvoda, zbog ovih divnih žena koje su dio moje svakodnevnice, zbog svih za čije se radno mjesto moramo boriti …kupujem i dalje ću kupovati u Konzumu”, poručila je Iva Balaban.

 


Komentari