POVRATAK POD SVJETLA REFLEKTORA: Brad zahvalio svima na podršci, a Angelina ne želi dijeliti skrbništvo

Instagram

Glumac Brad Pitt (52) ponovno na crvenom tepihu.

Vidno mršaviji glumac prvo se s kolegicom Juliom Roberts pojavio na premijeri filma Moonlight kojeg je producirala njegova producentska kuća Plan B, a ubrzo nakon toga s kolegicom Marion Cotillard prošetao je crvenim tepihom na premijer drame Allied u Los Angelesu.

Brad, koji više ne nosi vjenčani prsten, dijelio je autograme i družio se s fanovima te im zahvalio na potpori, a za E! News rekao je da su se svi prema njemu odnosili jako lijepo i da je sretan što ima takvu podršku.

FOTO: RE/Press Association/PIXSELL
FOTO: RE/Press Association/PIXSELL

Pojavio se na premijeri samo nekoliko sati nakon što je Socijalna služba objavila da Pitt nije zlostavljao djecu. Glumac se sada može posvetiti borbi za skrbništvo, što je komentirala i njegova bivša Angelina Jolie (41).


Naime, na navodno ne želi s Pittom dijeliti skrbništvo nad njihovo šestero djece – Maddoxom(15), Paxom (12), Zaharom (11), Shiloh (10) te blizancima Knoxom i Vivienne (8). Izvori bliski glumici tvrde kako Jolie ima dokaze da je Brad ipak zlostavljač te da ih je spremna pokazati i na sudu ukoliko će se on boriti za skrbništvo, piše 24sata.

Ipak, u službenoj izjavi njezinog glasnogovornika prevladavaju nešto manje ratoborni tonovi.

“Angelina od početka tvrdi da je morala nešto poduzeti zbog ‘zdravlja’ obitelji i laknulo joj je što je nakon osmotjedne istrage Socijalna služba napokon zadovoljna i što su određena pravila ponašanja koja će omogućiti djeci da prevladaju ovu situaciju”, stoji u priopćenju.

Također, još je na snazi pravna odredba, koju su potpisali Jolie i Pitt, a po kojoj Angelina ima potpuno skrbništvo, a Brad ih smije viđati uz nadzor, ta odredba bila je na snazi od početka istrage Socijalne službe, a sada kada je ista završena, par će se za podjelu skrbništva boriti na sudu.

Komentari