POPOVIĆU DOZLOGRDILO: Od Severine traži 3500 kuna alimentacije za sina

www.1.mk

Srpski biznismen i “kralj bakra” Milan Popović, na zagrebačkom Općinskom sudu tražit će da Severina viđa sina svaki drugi tjedan od srijede do nedjelje, a da ostatak vremena Aleksandar (3) živi kod njega u Srbiji. Severina je istraumatizirana zbog Milanovih pokušaja da je diskreditra kao majku i da joj na kraju oduzme dijete.

Naime, Milan ima stan u Beogradu, salaš u Vojvodini i hotel u rodnom Vršcu. Smatra kako ga je majka previše eksponirala u medijima te kako živi u reality showu poput “Big Brothera”, a to mu se ni najmanje ne sviđa. Upravo je zato, kako kaže, pisao hrvatskom premijeru Zoranu Milanoviću, ministrici socijalne politike i mladih Milanki Opačić te pravobraniteljici za ravnopravnost spolova Višnji Ljubičić. Na sudu će tako zahtijevati da Severina plaća 3500 kuna alimentacije za sina. Stručnjaci za obiteljsko pravo kažu da će Aleksandar, kao i cijela obitelj, ponovno morati na psihološko vještačenje kako bi se utvrdilo što je za dijete najbolje.

Facebook / Severina
Facebook / Severina

Podsjetimo, lani u ožujku zagrebački Općinski sud dodijelio im je zajedničko skrbništvo nad sinom. Prema toj odluci, Milan ga ima pravo viđati svaki drugi tjedan, od petka do nedjelje, i svaku drugu srijedu poslijepodne te polovicu ljetnih i zimskih praznika. Nadalje, Popović Severini mora plaćati alimentaciju u iznosu od 15.000 kuna. Tada ga je zastupao Ljubo Pavasović Visković, a sad je angažirao Natašu Pečarević i bivšu pravobraniteljicu za djecu Ljubicu Matijević Vrsaljko. Prijatelji pjevačice tvrde da se Milan angažirao oko sina tek kad je objavila da je zaljubljena u 28-godišnjeg sportskog menadžera Igora Kojića , s kojim svakodnevno objavljuje zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a na njima je najčešće i Aleksandar.

Severinini prijatelji rekli su kako Milan već četiri i pol mjeseca nije vidio dijete, a kad e sastajao s raznim komadima u Esplanadi, nije ni pitao za njega.

“Milan je izjavljivao da ne zna kako će sinu objasniti da mu mama ima pornić, pa koji otac tako nešto može izjaviti”,  pitaju se prijatelji pjevačice. Poduzetniku, vlasniku tvrtke za prodaju i proizvodnju bakra koja na godinu zaradi više od 1, 2 milijarde dolara, ovo nije prvi put da toliko dugo nije vidio sina. Prije tri godine, nakon što je prvi put prekinuo vezu sa Severinom, dječaka nije vidio četiri mjeseca.

Tada je tvrdio da se konzultirao sa stručnjacima i da je dječaku u toj dobi potrebnija majka jer ga je dojila te je bio premalen da bi shvaćao ulogu oca. U tom periodu Vučković je krstila Aleksandra u Rijeci, a Milana je zvala na krstitke, no on nije došao niti joj je odgovarao na poruke. Popović se ne bori samo oko njihova djeteta, nego je od pjevačice na sudu pokušao vratiti i 308.000 eura, koliko je, tvrdi on, uložio u njezinu karijeru i životni stil na visokoj nozi. Također je tvrdio da je na majku svojeg djeteta potrošio milijun eura, no dvije trećine joj je oprostio. Milan Severini zamjera što mu ne da viđati dijete mimo sudske odluke pa je on plakao jer mora vratiti Aleksandra i kad je bolestan te ima temperaturu, i to dadilji jer se majka u to vrijeme spremala za nastup.

>>>NE BUDIMO LICEMJERI: Seve nije jedina koja objavljuje fotke svojeg sina! Pobrojali smo i druge poznate mame koje to čine

 

 


Komentari