POPOVIĆ NA RUBU ŽIVČANOG SLOMA: Zbog ove fotke, očekuje se žestoki napad na Sevku (FOTO)

Facebook/Severina

Kako će Aleksandrov otac na ovo reagirati, ostaje za vidjeti.

Najdraži muškarac u životu Severine, svakako je njezin sin Aleksandar. Mamin jedinac danas slavi 4. rođendan, a pjevačica je s obožavateljima na Instagramu podijelila fotografiju s proslave njegovog rođendana. Od dana njegova rođenja mnogo se toga dogodilo u Severininom životu, no sin je, kako je jednom rekla, njezino najveće veselje.

Naime, ovo je inače i prvi rođendan koji je maleni Aleksandar proveo s očuhom Igorom.

Danas nam je divan dan… ❤ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Fotografiju objavljuje Severina Kojić (@severina)

Naime, godine kad je došao na svijet u Splitu je pao snijeg.

”Godina 2012. je bila moja najljepša  zato što sam postala majka. Aleksandar nam je svima u kuću donio radost. Mali je morao biti Dalmatinac.  Ima velike oči, radoznao je i svi se u njega zaljube kad ga vide. Uistinu je poseban”, poručila je svojevremeno Severina.

Severina i Aleksandar
Obiteljska idila s Milanom Popovićem potrajala je sedam mjeseci nakon njegovog rođenja, a onda se strast Splićanke i Beograđanina pretvorila u bojno polje koje se ne smiruje. Nakon njihovog prekida dječak je ostao živjeti sa Severinom, a od svake njezine objavljene fotografije sa sinom na društvenim mrežama, povučenom Popović dobije još koju sjedu. Kako će Aleksandrov otac na ovo reagirati, ostaje za vidjeti.

>>> SEVERINA ZAGORČALA ŽIVOT POPOVIĆU: Milan je zbog ovoga poludio, a Sevka bi mogla ispaštati (FOTO)


Komentari