Pogledajte kako kuglaju Borna Kotromanić, Renata Sopek i Mirna Maras

Foto: PR

Kakva vruća atmosfera vlada u najvećem bowling centru u Hrvatskoj. Već prvog dana u novom Rock’n’Bowlu čari popularnog zimskog sporta upoznale su hrvatske zvijezde. Renata Sopek zaigrala je protiv Borne Kotromanić, koja je na sportskom druženju bila u društvu sina Rafaela koji voli kuglanje. Napeto je bilo do samog kraja.

Na više od 3000 metara kvadratnih prostire se nova oaza u Westgate Shopping Cityju s čak 14 staza za odrasle te dvije dječje. Na ovim velikim među prvima su zaigrali TV voditeljice Ivana Šundov Hojan i Mirna Maras, a tajnama ove zanimljive igre podučio ih je gimnastičar Marijo Možnik.

Novi centar uređen je poput velikog dnevnog boravka u kojem ćemo rado provoditi hladne dane koji su pred nama. Svaki detalj, arhitekt Andrej Došen pomno je birao, a prostor se dijeli na nekoliko cjelina. Uz kuglačke staze, u ovom velikom prostoru nalaze se restoran, lounge, dio s igrama te posebni, odvojeni dio za razna tematska događanja. Industrijski, rokerski i moderni stil upotpunjuju se i stvaraju ugodan prostor u kojem dominiraju metalni elementi, drvo i opeke. Prostrani bowling centar ispunjen je šarenilom boja, a crvena, ružičasta, tirkizna i žuta razbit će sivilo jesenskih i zimskih dana. Naše zvijezde svojim stylingom izvrsno su se uklopile u interijer novog centra zabave. Nakon igre u Rock’n’Bowl centru zvijezde su isprobale zanimljivu gastro ponudu.

Za bowling je potrebno 10 čunjeva, kugla s tri otvora za prste i staza dugačka oko 18 metara. Pravila su možda jednostavna, ali sama igra je zabavna i zarazna.

Komentari